دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

ژله بستنی طبقاتی طرز تهیه ژله چند رنگ ژله بستنی طبقاتی

ژله بستنی طبقاتی طرز تهیه ژله چند رنگ ژله بستنی طبقاتی

ژله بستنی طبقاتی ,طرز تهیه ژله چند رنگ , طرز تهیه ژله بستنی رنگی طبقاتی ,آموزش ژله بستنی طبقاتی ,تهیه ژله چند رنگ , تهیه ژله بستنی طبقاتی ,ژله بستنی ,ژله چند رنگ , ژله بستنی مجلسی,

#ژله_بستنی_طبقاتی?

برای درست کردن ژله ی طبقاتی یا رنگین کمان به چندرنگ ژله و بستنی احتیاج دارین و آب جوش.

هر بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل کرده و بن ماری کرده و کمی که از داغی افتاد یک لیوان بستنی اضافه کنید و هم بزنید و بریزید تو قالب کمی چرب شده و بزارید یخچال تا ببنده و در این فاصله بسته ی دوم ژله رو به روش اول آماده کنید و وقتی ژله ی اول گرفت ژله ی دوم رو هم که کاملا سرد شده روی ژله ی اول بریزید و بزارید ببنده و همینطور بسته های بعدی را به همین طریق آماده کنید .

ژله بستنی طبقاتی ,طرز تهیه ژله چند رنگ , طرز تهیه ژله بستنی رنگی طبقاتی ,آموزش ژله بستنی طبقاتی ,تهیه ژله چند رنگ , تهیه ژله بستنی طبقاتی ,ژله بستنی ,ژله چند رنگ , ژله بستنی مجلسی,

فقط دقت کنید لایه ی اول خیلی سفت نشه که در اینصورت بعداز برگردوندن لایه ها از هم باز میشن.هر لایه به محض اینکه گرفت و به دست نچسبید لایه ی بعدی رو که سرد شده روش می ریزیم.اگه دوست دارین ژله هاتون یه دست بشه و مات بعداز مرحله ی بن ماری بزارین ژله کاملا سرد بشه بعد بستنی اضافه کنید و اگه دوست دارین دو رنگ بشه بعداز بن ماری کمی که از داغی افتاد بستنی رو اضافه کنید.

نکات مهم:

حتما هر مرحله را به آرامی روی مراحل سفت شده قبل بریزید
ژله هایی را که می خواهید روی مراحل با بستنی بریزید را بگذارید کمی ولرم شود و داغ روی ژله بستنی نریزید .

نگذارید خیلی ژله های هر مرحله سفت شود چون موقع برگرداندن ژله لایه ها از هم جدا می شوند .
می شود ژله های هر مرحله را در فریز گذاشت ولی مراقب باشید یخ نزنند

من دوست ندارم لایه های ژله بستنیم ضخیم باشد ولی اگر شما دوست داشتید می توانید موقع تقسیم بندی ژله آن را به نسبت 2 به 2 تقسیم کنید ولی خیلی بستنی نزنید…

اگر ظرفتان مستطیله میزان پودر ژله ها به یک اندازه می شود …

بعد با استفاده از سشوار ظرف را گرو کنید و آن را به آرامی داخل بشقاب یا … برگردانید. البته قبلش با کارد کناره های ژله را جدا کنید.

یا میتوانید ظرفتان را داخل آب جوش فرو ببرید و 1001 ،1002 ،1003 بشمارید و ظرف را برگردانید.

ارسال شده در تاریخ 2 مهر 1397 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 890

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است