دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

کروکت گوشت مخصوص طرز تهیه کروکت گوشت مخصوص

کروکت گوشت مخصوص طرز تهیه کروکت گوشت مخصوص

کروکت گوشت مخصوص , طرز تهیه کروکت گوشت مخصوص ,دستور پخت کروکت گوشت خوشمزه و مخصوص ,مواد لازم کروکت گوشت ,کروکت گوشت ,  کروکت گوشت سوخاری ,کروکت سوخاری مخصوص , تهیه کروکت گوشت سوخاری مخصوص

کروکت_گوشت_مخصوص

?مواد لازم:

?گوشت چرخ‌کرده 350 گرم
پودر نان خشک‌ و آرد سفید و آرد سوخاری از هر کدام یک پیمانه
برنج پخته شده نصف پیمانه
پیاز یک عدد
تخم‌مرغ سه عدد
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
سس سفید نصف پیمانه

کروکت گوشت مخصوص , طرز تهیه کروکت گوشت مخصوص ,دستور پخت کروکت گوشت مخصوص ,مواد لازم کروکت گوشت ,کروکت گوشت , کروکت گوشت سوخاری ,کروکت سوخاری مخصوص , تهیه کروکت گوشت مخصوص

?♨️طرز تهیه کروکت گوشت :

پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط می‌کنیم. نمک، فلفل، تخم‌مرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم و در جای خنک می‌گذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله می‌کنیم و آن را در آرد سفید می‌غلتانیم و در دو عدد تخم‌مرغ که خوب زده شده فرو می‌بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ می‌کنیم.

?طرز تهیه سس سفید:
یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می‌دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.

تکرار :

?♨️طرز تهیه کروکت گوشت :

پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط می‌کنیم. نمک، فلفل، تخم‌مرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم و در جای خنک می‌گذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله می‌کنیم و آن را در آرد سفید می‌غلتانیم و در دو عدد تخم‌مرغ که خوب زده شده فرو می‌بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ می‌کنیم.

?طرز تهیه سس سفید:
یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می‌دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.

ارسال شده در تاریخ 7 مهر 1397 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 321

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است