کوفته لوبیا سبز دستور پخت کوفته لوبیا سبز یک غذای کاملا سنتی
کوفته لوبیا سبز دستور پخت کوفته لوبیا سبز یک غذای کاملا سنتی
کوفته لوبیا سبز ,خورش لوبیا سبز , طرز تهیه کوفته لوبیا سبز ,روش پخت لوبیا سبز , پخت کوفته لوبیا سبز ,دستور کوفته لوبیا سبز,
مواد لازم:
لوبیا سبز: 300 گرم ،
تخم مرغ: یک عدد،
تکه های نان باگت خرد شده: 50 گرم ،
زرشک: 2 قاشق غذاخوری،
گردوی خرد شده: 3 قاشق غذاخوری ،
نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن: به میزان لازم ،
پنیر پارمیزان: در صورت تمایل: 50 گرم
طرز تهیه:
سر و ته لوبیا را بگیرید. آنها را بشویید و بپزید. بعد آب آن را صاف کرده و صبر کنید تا آب آنها کاملا گرفته شود.
لوبیا را در غذاساز بریزید و له کنید و در ظرف گودی بریزید و تخم مرغ و نان های خرد شده و زرشک و گردو، فلفل و نمک و زرد چوبه را به آن اضافه و با دست مخلوط کنید و کمی ورز داده تا چسبنده شده و بتوان آن را در دست به صورت گرد شکل داد.
اگر مقداری پنیر پارمزان به مواد بیفزایید، چسبندگی آن بیشتر و طعم لذیذتری به کوفته شما می دهد. روغن را در یک ظرف گود بریزید و بگذارید داغ شود.
از مواد گلوله هایی به اندازه یک گردو درست کنید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید و با سس مورد نظر میل کنید. این کوفته ها را می توانید به عنوان پیش غذا یا کنار مرغ یا کتلت چیده و با چند برش لیمو تزئین و میل کنید.
——————————
پیشنهاد سردبیر
- فواید قرار گرفتن در معرض آفتاب + نور خورشید و درمان بیماری ها
- جویدن آدامس و تقویت روحیه افراد کمک به احساس هوشیاری بیشتر
- استیک بوقلمون طرز تهیه استیک با گوشت سینه بوقلمون غذای سنتی
- دستور ترشی لوبیا سبز بسیار خوشمزه با آماده سازی آسان
- رفتار دیگران با ما و تدابیر لازم برای اینکه به آنان بیاموزیم چگونه با ما رفتار کنند
- خواص فندق برای سلامتی معجزه ای برای جلوگیری از پیری زودرس