کوفته لوبیا سبز دستور پخت کوفته لوبیا سبز یک غذای کاملا سنتی

کوفته لوبیا سبز دستور پخت کوفته لوبیا سبز یک غذای کاملا سنتی

کوفته لوبیا سبز ,خورش لوبیا سبز , طرز تهیه کوفته لوبیا سبز ,روش پخت لوبیا سبز , پخت کوفته لوبیا سبز ,دستور کوفته لوبیا سبز,

کوفته لوبیا سبز ,خورش لوبیا سبز , طرز تهیه کوفته لوبیا سبز ,روش پخت لوبیا سبز , پخت کوفته لوبیا سبز ,دستور کوفته لوبیا سبز,

مواد لازم:
لوبیا سبز: 300 گرم ،
تخم مرغ: یک عدد،
تکه های نان باگت خرد شده: 50 گرم ،
زرشک: 2 قاشق غذاخوری،
گردوی خرد شده: 3 قاشق غذاخوری ،
نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن: به میزان لازم ،
پنیر پارمیزان: در صورت تمایل: 50 گرم


طرز تهیه:
سر و ته لوبیا را بگیرید. آنها را بشویید و بپزید. بعد آب آن را صاف کرده و صبر کنید تا آب آنها کاملا گرفته شود.
لوبیا را در غذاساز بریزید و له کنید و در ظرف گودی بریزید و تخم مرغ و نان های خرد شده و زرشک و گردو، فلفل و نمک و زرد چوبه را به آن اضافه و با دست مخلوط کنید و کمی ورز داده تا چسبنده شده و بتوان آن را در دست به صورت گرد شکل داد.
اگر مقداری پنیر پارمزان به مواد بیفزایید، چسبندگی آن بیشتر و طعم لذیذتری به کوفته شما می دهد. روغن را در یک ظرف گود بریزید و بگذارید داغ شود.
از مواد گلوله هایی به اندازه یک گردو درست کنید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید و با سس مورد نظر میل کنید. این کوفته ها را می توانید به عنوان پیش غذا یا کنار مرغ یا کتلت چیده و با چند برش لیمو تزئین و میل کنید.
——————————

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2qapQEr
نوشته شده توسط در تاریخ 24 اسفند 1396 با موضوع دسته‌بندی نشده غذای ایرانی | بازدید : 352
مطالب مرتبط
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *