کوکی میکری سه رنگ طرز تهیه کیک سه دقیقه ای با سه طعم

کوکی میکری سه رنگ طرز تهیه کیک سه دقیقه ای با سه طعم

کوکی میکری سه رنگ

کیک داریم کیک سه سوته تنبلونه و به شدت راحت
کوکی میکری سه رنگ
سلام دوستان وقتتون به خیر اینم یه مدل دیگه کیک داخل میکر یا ساندویچ ساز یا اسنک ساز فرقی نداره همشون یکی هستن
این کوکی ها نیاز به همزن هم نداره
شاید خیلی ها قبلا کیک داخل میکر درست کردن و به کفش چسبیده و موقع جدا کردن مشکل ایجاد کرده اتفاقا برای خودم هم پیش میومد ولی اینبار یک کاری کردم دیگه به کف میکر نچسبید
هر بار که خواستم از مواد کیک داخل میکر بریزیم اول میکر رو با روغن جامد کمی چرب کردم بعد هم آرد پاشیدم کف میکر
اینجوری اصلا نچسبید و به راحتی از دستگاه جدا شد و مثل دفعات قبل به مشکل برنخوردم
نکته بعدی اینکه چند مورد دیدم که کیک به قسمت بالای میکر میچسبه و وقتی در میکر رو باز میشه چون کیک به قسمت بالایی چسبیده و کامل کیک ها خراب میشن و پودر و از هم جدا میشن دلیل این مشکل اینه که داخل میکر رو زیادی پر کردین وقتی زیاد داخلش بریزین وقتی کیک میخواد پف کنه چون جا نداره خودش رو به قسمت بالای میکر میچسبونه و این اتفاق میفته

کوکی میکری سه رنگ ,کیک میکری سه رنگ, طرز تهیه کیک سه دقیقه ای]طرز تهیه کیک با سه طعم,مواد لازم کوکی میکری, طرز تهیه کیک سه دقیقه ای با سه طعم
اگر دو نکته بالا رو رعایت کنین کیکای میکری تون عالی درمیان
کوکی میکری سه رنگ
مواد لازم برای ده عدد کوکی
تخم مرغ یک عدد
آرد ده ق غ.شکر هشت ق غ‌بکینگ پودر دو ق چ.وانیل نوک ق چ.روغن پنج ق غ
شیر شش ق غ .زعفران دم کرده غلیظ یک ق م.پودر کاکائو یک ق چ.پودر هل نوک ق چ.گلاب یک ق م.کشمش یک ق غ
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با چنگال میزنیم بعد روغن و شیر رو آضافه میکنیم و هم میزنیم در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایه کیک یکدست بشه کوکی میکری سه رنگ
حالا از مواد کیک رو سه قسمت میکنیم به یک قسمت پودر کاکائو به یک قسمت زعفران و هل و به یک قسمت کشمش و گلاب اضافه میکنیم
میکر رو با روغن خوب چرب میکنیم و هر دو طرف هم بالا هم پایین میزاریم ده دقیقه خوب داغ بشه بعد سطح میکر رو آرد میپاشیم..حالا به اندازه یک ق غ سرخالی از مایه کیک داخل هر قسمت بریزین و با قاشق خوب پخش کنین
وقتی همه رو آماده کردین در میکر رو ببندین و مدت سه دقیقه فقط بزارین تا آماده بشن بیشتر از سه دقیقه نشه چون کیکا سفت میشن کوکی میکری سه رنگ
نکته .هر بار که بازم خواستین کیک داخل میکر بزارین سطحش رو چرب و آردپاشی کنین
نکته دوم .اگر داخل میگر زیاد پر بشه به قسمت بالایی میچسبه و خراب میشه پس خیلی پر نکنید فقط نصف قالب میکر رو پر کنید تا جا برای پف کردن داشته باشه و به بالایی نچسبه

ارسال شده در تاریخ 6 اسفند 1397 توسط خدیجه ص با موضوع دسته‌بندی نشده
بازدید : 532

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است