دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

گران ترین غذاهای دنیا در سال جدید

غذاهایی هستند که در دنیا بسیار گران قیمت هستند که در کشورهای مختلف درست می شود

تا به حال فکر کرده اید که گران ترین غذایی که می توان در این کره خاکی خورد چیست…

گرانترین غذای دنیا هر قاشق 120 میلیون تومان

گران ترین غذاهای دنیا مخصوص آدم پولدار ها,اگر احیاناً سری به یکی ازرستورانهای بین المللی در کشور خودمان یا کشورهای ثروثمند جهان بزنید، حتماً گرانترین غذای رستوران یا اینکه مواد تشکیل دهنده آن یکی از مواردی ‏است که به عنوان گرانترین مواد خوراکی جهان آمده است و شما می توانید با افتخار بگویید ‏که حداقل چهار مورد از ۸ مورد غذای گران جهان درا یران پرورش و تولید می شود.

تا به حال فکر کرده اید که گران ترین غذایی که می توان در این کره خاکی خورد چیست؟این غذا تنها در رستوران های بسیار شیک که توانایی خرید محصولات اولیه را برای درست کردن تنها یک پرس را دارند سرو ‏می شود.‏یک نوع خاصی از خاویار که تنها در گونه نادری از ماهی خایار یاد می شود به همراه مقداری طعم دهنده و البته زیبا شده توسط ‏دانه های طلای ۲۴ عیار گران ترین غذایی است که می توان روی کره زمین سفارش دارد و خورد.‏غذایی که هرقاشقش ۱۲۰ میلیون تومان است.

گرانترین غذای دنیا هر قاشق ۱۲۰ میلیون تومان

https://iranpatogh.ir/wp-content/uploads/2016/03/20130608144634_al3.jpg

قبل تر هم غذایی با همین سبک و عنوان به عنوان گرانترین غذای جهان معرفی شد که البته در آن از طلای ۱۸ عیار استفاده شده بود نه ۲۴ عیار..!!!

خاویار معمولاً روی قطعه های کوچک نان تست وبدون نیاز به طعم دهنده به صورت ‏خام سرو می شود.اگرتا به حال خاویار نخورده یا شانس امتحان آنرا ندارید باید به شما بگویم که طعم خاویار نمکی و ماهی مانند است که با خوردن هر دانه تخم خاویار، این مزه تشدید می شود. ضمناً یادتان باشد که خاویار با چیزی که از شکم ماهی سفید به عنوان اشپل ماهی مصرف می کنیم، کاملاً تفاوت دارد.

ارسال شده در تاریخ 4 فروردین 1395 توسط مدیریت با موضوع گوناگون
بازدید : 855

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است