آبلیمو یا آبغوره قبل ازغذابه هضم کمک میکند تاثیری بر بریدن چربی ندارد

آبلیمو یا آبغوره قبل ازغذابه هضم کمک میکند تاثیری بر بریدن چربی ندارد

آبلیمو یا آبغوره , مصرف آبلیمو یا آبغوره , آبلیمو یا آبغوره و  بریدن چربی , چربی و  آبغوره  , باور غلط  تاثیر آبغوره بر بریدن چربی ندارد

مصرف آبلیمو یاآبغوره بعدازغذابرای بریدن چربی وکاهش اثرش یک باور غلط است
تنهامصرف آبلیمو یا آبغوره قبل ازغذابه هضم غذاکمک میکندزیراباعث افزایش ترشح بزاق و شیره‌های گوارشی میشود

آبلیمو یا آبغوره , مصرف آبلیمو یا آبغوره , آبلیمو یا آبغوره و بریدن چربی , چربی و آبغوره , باور غلط تاثیر آبغوره بر بریدن چربی ندارد

آبغوره ای که چاشنی سالاد شیرازی است و آبلیموی ریخته شده در خورش قورمه سبزی و کرفس و آب نارنجی که برای طعم دار کردن به انواع گوشت کبابی اضافه می شود، همگی از چاشنی های پرمصرفی هستند که در کنار سرکه در آشپزی ایرانی کاربرد دارند…
این طعم دهنده های ترش هریک دارای خاصیتی هستند که بنابر ترکیب های موجود در آنها می توانند با هم تفاوت داشته باشند. «پوستر سلامت» این هفته نگاهی دارد به خواص همین ۴ چاشنی.نارنج در گروه مرکبات جای می گیرد و تا حدودی دارای ویتامین C است. به این دلیل مصرف آب آن همراه غذاهای گوشتی جذب آهن موجود در گوشت را افزایش خواهد داد. بنابراین کسانی که کم خونی دارند یا در معرض کمبود آهن هستند، بهتر است همراه غذایشان آب نارنج مصرف کنند.

آبغوره؛ ضدچربی خون
سرکه مایع ترشی است که از اکسیدشدن اتانول در آب سیب، آب انگور و آب جو به دست می آید. ترشی این مایع به وجود اسیداستیک برمی گردد که در نوع طبیعی آن اسید تارتاریک هم موجود است. سرکه انواع بسیار دارد؛ سرکه مالت، سفید، برنج و بالزامیک از رایج ترین آنهاست. از فواید مصرف این چاشنی می توان به کاهش چربی خون به خصوص کلسترول بد، از بین بردن باکتری های مضر دستگاه گوارش که باعث نفخ و اسهال می شوند، رفع جرم دندان ها و بوی بد دهان و البته تحریک اشتها اشاره کرد. جالب است بدانید که چینی ها در زمان شیوع بیماری سارس برای جلوگیری از پخش شدن ویروس ذات الریه، مصرف سرکه را به یکدیگر توصیه کردند زیرا بررسی ها نشان داده بود این چاشنی دارای خاصیت ضدویروسی است. البته فراموش نکنید همراه کردن این چاشنی با غذایی که در آن گوشت فراوانی استفاده شده است، می تواند به هضم راحت تر پروتئین گوشت کمک کند.

ارسال شده در تاریخ 20 می 2018 توسط خدیجه ص با موضوع مطلب علمی
بازدید : 2,184
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.