آموزش تهیه جغور بغور سنتی و خوشمزه طرز پخت جغول بغول
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
آموزش تهیه جغور بغور و درست کردن خوراک جگر
آموزش تهیه جغور بغور بصورت سنتی و خوشمزه که به جغول بغول نیز معروف است که طرز تهیه و مواد لازم برای درست کردن این غذای پر طرفدار در آشپزی ایران پاتوق یاد می دهیم که در واقع دستور پخت خوراک جگر می باشد
طرز تهیه جغور بغور
برای پخت جغور بغور دوتا پیاز بزرگ رو تفت میدیم و بعد جگر رو اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه و گوجه رو پوره مى کنیم و اضافه مى کنیم، در اخر سیب زمینى که خرد کردیم رو مى ریزیم و میذاریم تابپزه.
مواد لازم برای تهیه جغول بغول
یک عدد پیاز درشت
200 گرم دل وجگر وقلوه گوسفند
رب یک ق سوپخوری
دوعدد سیب زمینی
دوعدد هویج
یک عدد لیموی تازه
نمک وفلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه جغول بغول یا خوراک جگر گوسفند
جگر را با آب سرد می شویید و در آبکش می ریزید.بعد از خرد کردن به تکه های کوچک به پیازها اضافه می کنید (شعله باید هنوز زیاد باشد). جگرها باید خوب سرخ شوند و رنگشان کاملا برگردد.
پیاز را خلالی نازک خرد کرده و سپس جکر و دل و قلوه را هم داخل پیاز ریخته تفت دهید تا طلایی شوند. سپس یک قاشق رب داخل خوراک ریخته و هم میزنیم. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را هم اضافه میکنیم. به اندازه نصف لیوان برای این مواد آب کافیست. روی خوراک میریزیم تا رب آن خوب بخورد خوراک برود. سپس آب لیموی تازه را هم روی جغور بغور ریخته و شعله را خاموش کنید. غذای ما آماده است.
توجه!!
اندازه خرد کردن دل و جگر و … سلیقه ای است اما پیشنهاد میشود خیلی ریز خرد نکنید. بدلیل دیر پز بودن جگر سفید حتما پیش از اضافه کردن باید جداگانه پخته شود . در بعضی دستورها به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده میکنند. از این روش برای تهیه دل و جگر مرغ هم میتوانید استفاده کنید.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه خورش ونوشک کرمانشاه خورشت محلی
- طرز تهیه قلیه ماهی غذای جنوبی لذیذ و خوشمزه و مقوی
- طرز تهیه گارنی یارخ یا شکم پاره غذای ترکی بسیار خوشمزه
- طرز تهیه هویج پلو آموزش غذای ساده مقوی و بسیار خوشمزه
- دستور فسنجون با جوجه شکم پر محلی بسیار لذیذ و خوشمزه
- طرزتهیه گراتن پاستا با مرغ با دستور پخت مرحله به مرحله