آموزش نان تافتون تابه ای تهیه بهترین نان در منزل بدون نیاز به فر

آموزش نان تافتون تابه ای تهیه بهترین نان در منزل بدون نیاز به فر

آموزش نان تافتون تابه ای

نان تافتون تابه ای
شیر یک چهارم لیوان
آب نصف لیوان
روغن مایع دو ق غ
بکینگ پودر یک ق چ سرخالی
نمک یک ق چ
آرد دو لیوان
ابتدا آب و شیر و نمک و روغن و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم بعد مخلوط آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر لطیفی داشته باشیم که نچسبه خمیر رو تو پلاستیک بزارید یک ربع استراحت بدین

آموزش نان تافتون تابه ای ,تهیه بهترین نان در منزل بدون نیاز به فر,طرز تهی نان تافتون تابه ای ,پخت نان در منزل,تهیه نان تافتون خانگی,مواد لازم برای نان خانگی
حالا از خمیر چونه هایی اندازه یک گردو بردارین و زیر سطح کار آرد بپاشید و با وردنه اندازه یک پیش دستی باز کنید خمیر نباید خیلی نازک بشه بهتره با انگشت دور نون رو فشار بدین کمی نازک تر بشه اینجوری نون بهتر پف میکنه

آموزش نان تافتون تابه ای ,تهیه بهترین نان در منزل بدون نیاز به فر,طرز تهی نان تافتون تابه ای ,پخت نان در منزل,تهیه نان تافتون خانگی,مواد لازم برای نان خانگی

آموزش نان تافتون تابه ای
یک تابه که بهتره نچسب باشه با حرارت ملایم میزلریم بیست دقیقه خوب داغ بشه اگر خوب داغ نشه نون دو لایه نمیشع و خشک میشه
حالا خمیر رو داخلش بندازین حالا باید شعله رو زیاد کنید اگر شعله کم بشه باز نون دو لایه نمیشع و خشک و خمیر میشه نون رو داخل تابه انداختیم در عرض چند ثانیه باید پف کنه و دو لایه بشه وقتی اینجوری شد بر گردنبد تا طرف دیگه هم بپزه

آموزش نان تافتون تابه ای ,تهیه بهترین نان در منزل بدون نیاز به فر,طرز تهی نان تافتون تابه ای ,پخت نان در منزل,تهیه نان تافتون خانگی,مواد لازم برای نان خانگی

زیاد نباید روی حرارت باشه چون خشک میشه در حد سه چهار دقیقه نون که پخت بلافاصله داخل کیسه پارچه ای بزارید چون هوا بخوره سریع خشک میشه

ارسال شده در تاریخ 6 ژوئن 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع آشپزی
بازدید : 1,652
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.