تهیه مرغ سوخاری پولکی آموزش چیکن استریپس یا همان فیله سوخاری

تهیه مرغ سوخاری پولکی آموزش چیکن استریپس یا همان فیله سوخاری

تهیه مرغ سوخاری پولکی

مرغ سوخاری پولکی یا معروف به چیکن استریپس که تو فست فودها سرو میشه و خیلی راحت و سریع و خوشمزه است
تخم مرغ نمیخواد فقط آب میخواد و آرد به همین راحتی بسیار هم ترد و خوشمزه است
چیکن استریپس

تهیه مرغ سوخاری پولکی,دستورمرغ سوخاری پولکی ,آموزش چیکن استریپس,فیله سوخاری, دستور مرغ سوخاری پولکی,چیکن استریپس,مواد لازم فیله سوخاری,غذای فست فودی ,سوخاری

مواد لازم تهیه مرغ سوخاری پولکی
سینه مرغ رو به اندازه دلخواه برش بدین ….مزه دار کنید و بزارید یکساعت بمونه..من بهش یک ق غ سس باربیکیو. و دو ق چ نمک و یک ق چ فلفل و یک ق چ پودر سیر اضافه کردم خوب مخلوط کردم

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی
یک کاسه آب یخ درست کنید و داخل یک کاسه آرد سفید قنادی بریزید و با نمک و فلفل و پودر سیر مخلوط کنید
مقداری از آرد رو داخل کیسه فریزر بریزید
مرغ رو ابتدا داخل آرد بعد داخل آب یخ بزنید دو بار اینکار رو تکرار کنید بار آخر که از آب یخ درآوردین داخل کیسه فریزر که آرد ریختین بریزید و با دست مرغ رو داخل کیسه و داخل آرد مالش بدین …بعد در بیارید کاملا حالت پولکی پیدا میکنه

تهیه مرغ سوخاری پولکی,دستورمرغ سوخاری پولکی ,آموزش چیکن استریپس,فیله سوخاری, دستور مرغ سوخاری پولکی,چیکن استریپس,مواد لازم فیله سوخاری,غذای فست فودی ,سوخاری

**تهیه مرغ سوخاری پولکی,دستورمرغ سوخاری پولکی ,آموزش چیکن استریپس,فیله سوخاری, دستور مرغ سوخاری پولکی,چیکن استریپس,مواد لازم فیله سوخاری,غذای فست فودی ,سوخاری**
بعد داخل روغن داغ سرخ کنید خیلی نزارید تغییر رنگ بده چون سفت میشه یکم طلایی شد از روغن خارج کنید
برای اینکه خوب پولکی بشه حتما مرحله آخر رو داخل کیسه فریزر بندازین

تکرار :

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی
یک کاسه آب یخ درست کنید و داخل یک کاسه آرد سفید قنادی بریزید و با نمک و فلفل و پودر سیر مخلوط کنید
مقداری از آرد رو داخل کیسه فریزر بریزید
مرغ رو ابتدا داخل آرد بعد داخل آب یخ بزنید دو بار اینکار رو تکرار کنید بار آخر که از آب یخ درآوردین داخل کیسه فریزر که آرد ریختین بریزید و با دست مرغ رو داخل کیسه و داخل آرد مالش بدین …بعد در بیارید کاملا حالت پولکی پیدا میکنه

**نکته  :

بعد داخل روغن داغ سرخ کنید خیلی نزارید تغییر رنگ بده چون سفت میشه یکم طلایی شد از روغن خارج کنید
برای اینکه خوب پولکی بشه حتما مرحله آخر رو داخل کیسه فریزر بندازین

ارسال شده در تاریخ 13 ژانویه 2019 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 6,144
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.