تهیه پیاز داغ چیپسی مجلسی بهترین مدل پیاز داغ برای تزیین

تهیه پیاز داغ چیپسی مجلسی بهترین مدل پیاز داغ برای تزیین

تهیه پیاز داغ چیپسی مجلسی

پیاز داغ چیپسی دقیقا مثل چیپس ترد و عالی…این مدل پیاز داغ برای تزیین خیلی عالیه چند تا هم ترفند برای نسوختن چشم با پیاز میزارم که خیلی ها رو شما قبلا بهم گفتین ???

 تهیه پیاز داغ چیپسی , بهترین مدل پیاز داغ برای تزیین,درست کرن پیاز داغ مجلسی, روش تهیه پیاز داغ برای تزیین,پیاز داغ چیپسی مجلسی , پیاز داغ
ترفند نسوختن چشم با پیاز: راهی که خودم استفاده میکنم راه اول کاسه آب یخ درست کنید خیلی خیلی یخ باشه پیاز رو با پوست داخلش بندازین بزارین نیم ساعت بمونه تا پیاز ها کاملا یخ بشه بعد سریع پوست بکنید و خلال یا رنده کنید چون پیاز وقتی سرد و یخ باشه حواسش نیست چشم رو بسوزونه??? تهیه پیاز داغ چیپسی مجلسی
روش دوم اینه چند ساعت بزارید داخل یخچال بمونه تا کاملا سرد بشه بعد عملیات رو انجام بدین.روش سوم رو الان اجرا نکنید چون کم آبیه???شیر آب رو کم باز کنید و زیر شیر آب تند تند پیاز رو پوست کنید اصولا زیر آب جاری پیاز چشم رو نمیسوزونه یک روش دیگه که خیلی جالب بود چ زدن عینک شنا بود??? چ
 تهیه پیاز داغ چیپسی:

ابتدا پیاز رو خلال کنید خلالها باید باریک و یکدست باشه می تونید از رنده های مخصوص استفاده کنید
آب رو بزارید جوش بیاد کمی نمک بزنید و پیاز دو داخلش بریزید و اجازه بدین پنج دقیقه بجوشه بعد سریع آبکش کنید و روش آب سرد بگیرین و بزارید کمی آبش بره بعد بایک دستمال بزارید و رطوبش رو بگیرین

تهیه پیاز داغ مجلسی

تهیه پیاز داغ چیپسی مجلسی
بعد داخل تابه روغن بریزید و خوب بزارین داغ داغ بشه یک ق چ نمک هم بزنید روغن باید جوری باشه که روی پیاز رو بگیره مثل عکس اول پیاز رو کم کم داخل تابه بریزین باید خلالهای پیاز با هم فاصله داشته باشن که ترد بشن حرارت باید بالا باشه اولش که پیاز رو ریختین داخل تابه پخش کنید کلی اصلا هم نزنید چون پیاز نرم هم بزنید حالت له پیدا میکنه بزارید خودش سرخ بشه وقتی دور پیاز ها شروع کرد به طلایی شدن اون موقع هم بزنید تا همه جا یک رنگ سرخ بشه سریع حدود سه چهار دقیقه سرخ میشه و زمان زیادی نمیخواد بعد از تابه خارج کنید و روی دستمال تمیز پخش کنید تا روی هم قرار نگیرن و روغن جذب پارچه بشه و ترد بشه بعد که خنک شد از روی پارچه بردارین پیاز رو تا یکی دو ساعت روی سینی و روباز بزارید بمونه تا نرم نشه کلا با روش زمان خاصی هم نمیبره و زیاد لازم نیست پای گاز بایستین هربار سریع سرخ میشه و جذب روغن کم داره

ارسال شده در تاریخ 4 مارس 2019 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 1,823
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.