خواص تخم هندوانه دانه برای کاهش کلسترول و تضمین سلامت قلب

خواص تخم هندوانه دانه برای تضمین سلامت قلب شما

خواص تخم هندوانه

✅چربی خون و قلب

✅مقادیر بالای منیزیم موجود در تخمه هندوانه باعث کاهش کلسترول و چربی خون بالا شده و از ابتلا به بیماری های قلبی، آترواسکلروزیس و حمله ی قلبی پیشگیری می کند.

روی موجود در تخمه هندوانه جریان کلسیم در سلول های قلب شما را تنظیم کرده و خطر ابتلا به نارسایی قلبی را کاهش می دهد.

مقادیر قابل توجه فیبر موجود در تخمه هندوانه به کاهش کلسترول بالای خون کمک کرده و خطر حمله ی قلبی را کاهش می دهد.

خواص تخم هندوانه ,فواید تخم هندوانه ,تخم هندوانه برای تضمین سلامت قلب ,کاهش کلسترول با تخم هندونه , تخم هندوانه پر از خاصیت , مصرف تخم هندوانه و سلامت قلب

، نوشیدن یک لیوان آب هندوانه یا خوردن هندوانه نه تنها موجب پرشدن معده می‌شود بلکه مواد مغذی از بین رفته را نیز احیاء می‌کند. اما نباید از خواص تخم هندوانه هم غافل شد چرا که مملو از خواص مغذی است.خواص تخم هندوانه

تخم هندوانه به کاهش فشار خون کمک می‌کند. تخم‌های هندوانه منبع غنی سیترالین، اسیدآمینه غیرضروری هستند که دارای خاصیت ضدفشار خون است. این اسیدآمینه نه تنها موجب کاهش فشارخون شاهرگی می‌شود بلکه موجب افزایش آزادشدن اکسیدنیتریک هم می‌شود و بدین ترتیب به کنترل فشار خون کمک می‌کند.

این تخم‌های هندوانه دارای تاثیر حفاظتی از قلب و تاثیر ضداکسایشی هم هستند و به همین خاطر ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهند. از اینرو به افرادی که در معرض بیماری قلبی-عروقی قرار دارند توصیه می شود مصرف تخم هندوانه را در رژیم غذایی شان قرار دهند.

 کنترل دیابت خواص تخم هندوانه
دانه‌های هندوانه برای کنترل دیابت و پیشگیری از مشکلات مرتبط با آن مفید هستند. این دانه‌ها حاوی اسید آمینه‌ای هستند که رگها را گشاد کرده و از استرس اکسیداتیو می‌کاهند. همچنین، منیزیم موجود در تخم هندوانه به تنظیم متابولیسم و کربوهیدرات که مستقیما روی قند خون اثر می‌گذارد کمک می‌کند. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۴ انجام شد دریافت عصاره‌ی تخم‌های هندوانه می‌توانند یک درمان پشتیبان برای مبارزه با مشکلات دیابت باشند. می‌توانید تخم‌های هندوانه را بجوشانید تا نوعی چای هندوانه تهیه کنید.
۱. یک مشت تخم‌ هندوانه را در ۴ فنجان آب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه بجوشانید. در پوش ظرف را بگذارید. این معجون را مانند چای، هر روز بنوشید.
 مبارزه با خستگی
خوردن یک مشت تخم هنداونه، انرژی‌تان را افزایش داده و احساس خستگی‌تان را برطرف می‌کند. این دانه‌ها غنی از آهن هستند که یک عنصر مهم از هموگلوبین خون بوده و اکسیژن را در سراسر بدن حمل و نقل می‌کند تا انرژی شما حفظ شود. همچنین آهن به بدن‌تان کمک می‌کند کالری‌ها را به انرژی تبدیل کنید و ضمنا سیستم ایمنی‌تان را هم تغذیه می‌کند. دانه‌های هندوانه دارای اسید آمینه‌ای به نام ال – سیترولین نیز هستند که برای کاهش احساس خستگی و ضعف سودمند است.خواص تخم هندوانه
کنترل فشار خون
تخم هندوانه پروتئین بسیار بالایی دارد که از اسیدهای آمینه‌ی گوناگونی تشکیل شده است. یکی از این اسید آمینه‌ها، آرژنین است. هر چند بدن خودش مقداری آرژنین تولید می‌کند اما مصرف آرژنین بیشتر از راه تغذیه، به تنظیم فشار خون و حتی درمان بیماری عروق کرونر قلب کمک خواهد کرد. منیزیم موجود در دانه‌های هندوانه نیز برای تنظیم فشار خون مفید است. کمبود منیزیم در بدن منجر به افزایش فشار خون خواهد شد. همچنین پایین بودن سطح منیزیم در بدن، که یک ماده‌ی مغذی مهم در کنترل فشار خون است، می‌تواند موجب کاهش سطح پتاسیم هم بشود.
 حفظ سلامت عضلات
برای بهبود سلامت عضلات‌تان و پیشگیری از درد بعد از ورزش، تخم هندوانه بسیار مفید است. تخم هندوانه یکی از معدود منابع غذایی ال – سیترولین است که برای ترمیم بافت‌های عضلانی و حفظ توده‌های عضلانی ضروریست. ال – سیترولین به شل شدن عضلات کمک می‌کند، عملکرد غیرهوازی را تقویت کرده و درد عضلات را تسکین می‌دهد. همچنین منیزیم موجود در این دانه‌های ریز برای سلامت عضلات مهم هستند. منیزیم، بازجدب کلسیم را افزایش داده و در نتیجه به حفظ قدرت عضلات و پیشگیری از گرفتگی‌های عضلانی کمک می‌کند.
خواص تخم هندوانه ,فواید تخم هندوانه ,تخم هندوانه برای تضمین سلامت قلب ,کاهش کلسترول با تخم هندونه , تخم هندوانه پر از خاصیت , مصرف تخم هندوانه و سلامت قلب
کاهش چربی بدن
دانه‌های هندوانه سرشار از ترکیبی به نام سیترولین هستند که به اسید آمینه‌ی آرژنین متابولیسم می‌شود. آرژنین برای کاهش سرعت ِ ذخیره‌ی چربی در بدن سودمند است. تخم هندوانه کالری کمی دارد که برای کاهش وزن مفید است. این دانه‌ها چربی بسیار کمی دارند اما این چربی، چربی‌های تک غیراشباع و چندغیراشباع هستند که سالمند. مصرف مغزهای برشته‌ی تخم هندوانه به عنوان اسنک، به کنترل چربی بدن‌تان کمک خواهد کرد. هر چند تقریبا ۳۰ گرم از این مغزها، حدودا ۱۵۸ کالری دارد اما نگران نباشید. شما نمی‌توانید ۴۰۰ دانه (همان ۳۰ گرم) را یکجا بخورید!

خواص تخم هندوانه و تقویت سلامت موها

مو، اساسا از پروتئین تشکیل شده و هر چیزی که پروتئین داشته باشد برای سلامت موها هم مفید است. دانه‌های هندوانه هم به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی پروتئین، برای موهای شما سودمندند. همچنین آهن بالای موجود در تخم هندوانه به تقویت موها و افزایش رشدشان کمک می‌کند و جلوی خشک و نازک شدن موها را می‌گیرد. مهمتر از همه‌ی اینها، مغزهای برشته‌ی تخم هندوانه حاوی مس هستند که برای تولید ملانین که رنگ دانه‌ی مو است کمک می‌کنند.

علاوه بر خوردن این دانه‌ها می‌توانید از روغن تخم هندوانه برای بهبود سلامت موهای خود استفاده کنید. این روغن به راحتی جذب پوست سر شده و برای درمان خارش پوست سر و افزایش رشد مو مفید است.
 درخشان کردن پوست
دانه‌های هندوانه برای درخشان و شفاف کردن پوست هم خوب هستند و زیبایی‌تان را برای سالهایی که در پیش رو دارید حفظ خواهند کرد. ویتامین C موجود در تخم هندوانه به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی برای حفظ پوست در برابر آسیب‌های رادیکال آزاد که فرایند پیری را تسریع می‌کنند، عمل می‌کند.
همچنین ویتامین C، تولید کلاژن پوست را افزایش می‌دهد که برای حفظ لطافت و انعطاف پذیری پوست حیاتی است. دانه‌های ریز و سیاه هنداونه غنی از اسیدهای چربی چون اسید اولئیک و اسید لینولئوم هستند که پوست‌تان را مرطوب نگه می‌دارند. روغن دانه‌های هندوانه برای تمام انواع پوست مناسب بوده و برای درمان عفونت‌های پوستی مفید است. ضمنا خشکی پوست را هم برطرف می‌کند. فقط کافیست هر روز قبل از حمام کردن، پوست‌تان را با روغن تخم هندوانه ماساژ دهید.

تخم های هندوانه حاوی اسیدهای چرب مونواشباع نشده، اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و اسیدهای چرب اُمگا-۳ هستند. این چربی‌ها نه تنها به کاهش سطح کلسترول LDL کمک می‌کنند بلکه در تحت کنترل نگه داشتن کلسترول هم نقش دارند.

از دیگر خواص تخم هندوانه، کمک به درمان عفونت باکتریایی است. تخم هندوانه حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که به عنوان عامل احتمالی ضدمیکروبی عمل می‌کند و از اینرو به مقابله با عفونت های باکتریای کمک می‌کند.

همچنین تخم هندوانه دارای ترکیبات ضداکسایشی و ضدالتهابی است که به درمان التهاب مجاری ادراری کمک می‌کند.

 بهبود عملکرد مغز
تخم هندوانه منبع خوبی از اسید فولیک است که به نام ویتامین B9 نیز شهرت دارد. اسید فولیک برای عملکرد مناسب مغز ضروریست. زنان باردار باید اسید فولیک کافی دریافت کنند چون کمبود آن می‌تواند منجر به نقص لوله‌ی عصبی در نوزاد شود. اسید چرب سالم موجود در تخم هندوانه، عملکرد فرارسان‌های عصبی را تقویت کرده و در نتیجه باعث بهبود حافظه و مهارت‌های ادراکی می‌شود. پتاسیم موجود در این دانه‌ها نیز به مهارت تفکر و قابلیت یادآوری خاطرات کمک می‌کند. دانه‌های ریز هنداونه غنی از آنتی اکسیدان‌هایی هستند که از سلول‌های مغز در برابر آسیب‌های رادیکال آزاد محافظت می‌کنند.
 پیشگیری از مشکلات چشم
دانه‌های ریز هندوانه برای بینایی‌تان هم مفیدند و می‌توانند ریسک زودرس تباهی لکه‌‌ی زرد و سایر بیماری‌های چشمی را کم کنند. ویتامین A موجود در این تخم‌ها برای سلامت چشم سودمندند. کمبود ویتامین A می‌تواند موجب تباهی لکه‌ی زرد شود. همچنین ویتامین C موجود در تخم هنداونه نیز برای حفظ سلامت چشم خوب است. این آنتی اکسیدان کمک می‌کند تا چشم‌های شما از سایر بیماری‌های مربوط به افزایش سن، مصون بماند. بیماری‌هایی چون خشکی چشم و بیماری‌های مربوط به اعصاب بینایی و همچنین گلاکوما (آب سیاه).
ارسال شده در تاریخ 26 فوریه 2019 توسط خدیجه ص با موضوع مطلب علمی
بازدید : 1,152
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.