خواص موسیر و اثرات دارویی آن ازجمله کاهش سطح قندخون و فشار خون

خواص موسیر و اثرات دارویی آن ازجمله کاهش سطح قندخون

خواص موسیر ,موسیر, موارد مصرف موسیر, خواص موسیر وکاهش سطح قندخون, خواص موسیر بر درمان بیماری , خواص موسیر و تاثیر آن بر فشار خون

خواص_موسیر

ازپوکی استخوان جلوگیری میکند
فشار خون راکاهش میدهد
سردردهای میگرنی راکاهش میدهد
سطح قندخون دربیماران دیابتی راکاهش میدهد
شفاف کننده پوست است

خواص موسیر ,موسیر, موارد مصرف موسیر, خواص موسیر وکاهش سطح قندخون, خواص موسیر بر درمان بیماری , خواص موسیر و تاثیر آن بر فشار خون

گیاه موسیر، گیاهی است چند ساله از خانواده سیر و پیاز که به همان اندازه از خواص دارویی برخوردار است. به طور کلی از موسیر برای درمان رماتیسم، ترمیم زخمهای سطحی و خلط سینه استفاده میشود و عمده مصرف آن در صنایع غذایی به عنوان طعم دهنده است. از پیاز خوراکی این گیاه در ماست، ترشی و تهیه غذاها استفاده میشود و بویش به مراتب از سیر کمتر است. ریشه این گیاه شبیه به یک پیاز درشت است و برگهای آن باریک و دراز بوده، گلهایی به رنگ بنفش مایل به قرمز دارد. این گیاه عطر، بو و طعم مطبوعی به غذاها داده ضمن آنکه خواص بیشماری نیز برای شما به ارمغان می آورد.

خواص درمانی
مقوی، اشتها آور، ضد عفونی کننده دستگاه گوارش (از بین بردن انقباضات دردناک معده و روده) وبادشکن – ضد عفونی کننده – پایین آورنده فشار خون – بازدارنده رشد جرمهای گرام نگاتیو گروههای تیفوئید و شبه حصبه یا پاراتیفوئید و ورم روده کوچک میباشد – همچنین خاصیت جرم کشی دارد و همچنین موجب اتساع شریانها و رفع تصلب شرائین میشود مدر – قاعده آور – معرق و ضد سم است .همچنین برای تصفیه آواز – رفع نفس تنگی – فراموشی – فلج – رعشه و اکثر بیماریهای عصبی مفید استدردهای مفاصل – سیاتیک – نقرس – درد لگن خاصره و امثال اینها را تسکین میدهد و برای قطع اخلاط غلیظه – دفع بادهای تهی گاه خارج ساختن زالوی در حلق مانده – برای اخراج اقسام کرم معده و کرم کدو مفید است . در سرد مزاجان برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم مفید است.

خواص موسیر برای پوست خواص موسیر برای مو خواص موسیر برای کودکان خواص موسیر برای لاغری خواص موسیر خشک وسیر گیاهی است شبیه به سیر و پیاز ولی برخلاف پیاز، گل های آن تخم نمی دهد و البته بویی مطبوع تر از سیر دارد. موسیر چاشنی ای اشتهاآور و دارای طبیعت گرم بوده و انواع مختلفی دارد که بهترین نوع آن رنگ قرمز مسی دارد.موسیر سرشار از ویتامینC، پتاسیم، فیبر، اسید فولیک،کلسیم و آهن است و منبع خوبی از پروتئین محسوب می شود، بنابراین یک سبزی مفید برای سبزی خواران می باشد.

 

ارسال شده در تاریخ 6 می 2018 توسط خدیجه ص با موضوع دسته‌بندی نشده , مطلب علمی
بازدید : 2,140
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.