دستور خوراک زبان و سس قارچ آموزش تهیه روی گاز و فر

دستور خوراک زبان و سس قارچ آموزش تهیه روی گاز و فر

دستور خوراک زبان و سس قارچ

خوراک بسیار خوشمزه و پرطرفدار و دو روش تهیه متفاوت برا شما دوستداران این غذا

??
خوراک زبان
موادلازم
زبان گاو
زعفران دم کرده 1فنجان
آبلیمو 3ق غ
رب گوجه فرنگی
روغن 1ملاقه.
نمک

طرزتهیه .
زبان رو درآب خیس کنید تا بزاق داخل گلو بیرون بیاد بعدگوشت زبان راتوی قابلمه ی پر از آب که آب بالای گوشت رسیده بزاریدبجوشه تمام رنگ سبز وچرک وبزاق گلو بیادبالا، کف سیاه روبردارید ودور بریزید میتونید آب روبریزید بیرون ودوباره بزاریدبجوشه تارنگ آب کاملا سفید بشه کمی نمک اضافه کنید وشب تاصبح باحرارت کم بزارید بپزه تا صبح نصف آبش کم میشه حلقوم رواززبان جدا کنید وپوست کلفت شو بکنید وازقسمت نوک زبان به صورت کج ببرید کف ماهی تابه بچینید توی ماهی تابه از آب گوشت که مونده بریزید وکمی رب گوجه فرنگی وزعفران دم کرده کمی روغن وکمی آبلیمو اضافه کنید بزارید بجوشه اول5دقیقه باحرارت بالا بجوشونید بعدشعله روکم کنید باحرارت کم بزارید بجوشه تارب گوجه وزعفران به خوردگوشت بره .
میتونید1حبه سیر روحلقه حلقه کنید بریزید روی گوشت تا کمی عطروبوی سیر بگیره، بعدازابنکه 1لیوان ازآب موند اجاق روخاموش کنید وسرو کنید وتزئین کنید

دستور خوراک زبان ,طرز تهیه خوراک زبان و سس قارچ, آموزش تهیه خوراک زبان روی گاز و فر,پخت خوراک زبان ,آموزش خوراک زبان و سس قارچ,مواد لازم تهیه خوراک زبان
???

یک زبان گوساله رو که وزنش بین ۱/۵تا ۲ کیلو باشه رو تمیز کنید و بشویید و با مقداری آب جوش بذارین روی حرارت چندتا جوش بزنه آب رو بریزین دورحالا گوشت رو با یک عدد پیاز و دو حبه سیر و کمی زنجبیل تازه زردچوبه و دو سه لیوان آب بزارین تا پخته بشه من توی زودپز اونو پختم ولی درون قابلمه بیشتر آب بریزین ومدت بیشتری برای پخت نیاز هست بطوری که بعد از پخت یک لیوان آب داشته باشه سپس پوست زبان رو جدا کنید و چربی و اضافی اطراف گوشت رو جدا کنید اونو برش بزنید درون ظرف مناسب فر قرار دهید روی آنرا فویل بکشید و درون فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵_۳۰ دقیقه قرار بدین بعد ۳۰۰ گرم قارچ رو بشویید و اسلایس کنید و در مقدار کمی روغن به همراه یک ق آبلیمو تفت بدین(آبلیمو برای اینه که قارچ تیره نشه) در ظرف دیگری ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو به همراه ۱ قاشق غذاخوری آرد و کمی روغن تفت بدین و به قارچ اضافه کنید و با آب گوشت که صاف شده مخلوط کنید نمک و فلفل و آبلیموبزنید یکی دو جوش که زد از روی حرارت بردارید اگه دوست دارین توی این سس کمی فلفل سبز خرد شده بریزین زعفران برای خوشرنگ و خوش طعم شدن اون یادتون نره سپس کمی از سس رو درون ظرفی که میخواین سرو کنین بریزین زبانهایی که درون فر سرخ شده بچینین روش و بقیه سس رو بریزین روی اون و با هر چی که دوست دارین تزیین کنین هم میتونین این خوراک رو با نون میل کنید هم با برنج.
میتونید گوشت رو بدون اینکه در فر بذارین همراه با سس میل کنید

ارسال شده در تاریخ 23 سپتامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 1,019
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.