درباره خالکوبی بیشتر بدانیم آیا تتو خوب است یا بد تاثیر آن بر پوست

درباره خالکوبی بیشتر بدانیم آیا تتو خوب است یا بد تاثیر آن بر پوست

درباره خالکوبی بیشتر بدانیم

هشدار به افرادی که خالکوبی می کنند

یک فوق‌تخصص کبد و گوارش:
?سوراخ کردن پوست با یک سوزن به منظور خالکوبی یکی از راه‌های شناخته شده انتقال هپاتیت «سی» است
?اشتراک وسایل تزریقی حتی در یک نوبت هم منجر به انتقال بیماری می‌شود
?بهتر است این سرنگ‌ها در داخل ظرف‌های غیر قابل نفوذ نظیر ظروف شیشه‌ای یا فلزی دور ریخته شوند.

خال‌کوبی یعنی سوراخ‌کردن پوست و وارد‌کردن رنگ‌دانه‌های ماندگار به غشای میانی آن در عمق ۰.۲۵ تا ۰.۵ سانتی‌متر با استفاده از سوزن یا سایر وسایل نوک‌تیز. برای وارد‌کردن رنگ‌دانه، یا ابزار را پیشاپیش به آن آغشته می‌کنند،یا رنگ‌دانه را داخل سوراخ‌ها می‌مالند… در سراسر دنیا، این روش اصلی دیده می‌شود و نسخه‌های محلی دارد. در نوآوری‌های مدرن از رنگ‌دانه‌های باثبات‌تر، رنگ‌های متنوع‌تر و دستگاه‌های برقی خال‌کوبی استفاده می‌شود.

درباره خالکوبی بیشتر بدانیم,خالکوبی خوب است یا بد؟ , تاثیر تتوبر پوست,مضرات خالکوبی بر سلامت, آیا تتو خوب است یا بد,اثرات بد خالکوبی بر پوست,تتو,تاتو,

با وجود سابقه دیرینه خالکوبی بدن انسان ، اما خوب یا بد بودن آن در هر دوره از تاریخ متفاوت بوده است.

در دنیای کنونی انسان های بسیاری از خالکوبی استفاده می کنند. برخی از آنان به علامت های ریز و نوشته های کم اکتفا کرده اند و برخی دیگر خالکوبی ، قسمت اعظمی از بدن آنها را پوشانده است.اما سوال اینجاست: چرا انسان‌ها تصمیم می‌گیرند تغییراتی بازگشت‌ناپذیر روی پوستشان بدهند؟ آیا چنین کاری از نظر اخلاقی درست است؟ در اغلب جوامعی که پیروِ ادیان ابراهیمی بوده‌اند، خال‌کوبی عموماً کاری منفی تلقی شده است، با‌وجوداین، مسئله پیچیدگی‌های بیشتری دارد که باید به آن‌ها اندیشید.

در زمانهای دور، استفاده از خالکوبی به یک فرهنگ عمومی و فراگیر بدل شده بود که عموم افراد از خالکوبی بر روی اندام های مختلف بدن خود بهره می بردند هرکس بسته به جایگاه اجتماعی خود نوع بخصوصی از خالکوبی را با کیفیت هایی مختلف بر روی پوست خود ایجاد می کردند با گذشت سالهای زیادی از ان زمان در حال حاظر نیز ما شاهد همه گیر شدن و گسترش روز افزون خالکوبی و تتو هستیم تنها فرق آن در این است که در زمان حال، با روش های پیشرفته تر و امکان ایجاد طرح های بسیار دقیق و زیباتری فراهم شده است البته باید خاطرنشان شویم که از درد های ناراحت کننده خالکوبی زمانهای قدیم نیز خبری نیست.
اولین بار که تأمل فلسفی دربارۀ خال‌کوبی‌ها وسوسه‌ام کرد، در زمان برگزاری کنگرۀ اخلاقیات راکی‌ماونتن بود: یک شب پس از شام در محوطۀ پارکینگ، یکی از شرکت‌کنندگان کانتیِ کنگره به من گفت که به‌اعتقاد او خال‌کوبی احتمالاً غیراخلاقی است.
دمت خال‌کوبی به ۳۲۰۰ سال پیش از میلاد برمی‌گردد. در جسد مومیایی «مرد یخی» می‌توان قدیمی‌ترین نمونه‌های خال‌کوبی را دید، هرچند نمی‌دانیم تزیینی بوده‌اند یا درمانی، چون تقریباً تک‌تک آن پنجاه خال‌کوبی روی مفصل‌های معیوب یا در نقاطی‌اند که به‌گمان برخی مخصوص طبِ فشاری‌اند.
خال‌کوبی در طیف بسیار متنوعی از فرهنگ‌ها و جوامع در تمام نقاط دنیا دیده شده و می‌شود. بخش عمدۀ ادبیاتِ موجود، که فقط به طراحی خال‌کوبی‌ها نپرداخته‌اند، رویه‌های مرسوم در اجتماع‌های فرهنگی مختلف را شرح داده‌اند (تی‌اوکوتوکو، دیترولف، بنداس، هانتر، هلت). یافتن تاریخ‌های جامع دراین‌باره دشوار است و، به‌احتمال زیاد، چند دلیل دارد: اول آنکه، خال‌کوبی فقط تزیینی نیست، بلکه چندین کارکرد دارد. خال‌کوبی‌ها می‌توانند نماینده یا نماد بلوغ، عضویت در گروه، وابستگی سیاسی یا خارجی‌بودنِ فرد باشند. مانند اردوگاه‌های بدنام زندانیان، از خال‌کوبی می‌توان برای شناسایی استفاده کرد.

در برخی موارد این خالکوبی‌ها جنبه افراطی به خود می‌گیرید تا جایی که شخص تقریبا تمام اعضای بدن خود را خالکوبی می‌کند. هر شخص اختیار بدنش را دارد و آن‌گونه که دوست دارد با خودش برخورد می‌کند. این دوست داشتن می‌تواند زندگی اجتماعی شخص خالکوبی کننده را تحت تاثیر قرار دهد تا جایی که سلامت، موقعیت شغلی و حتی تعاملات اجتماعی را زیر سوال می‌برد. اختیار مقوله بسیار جالب و البته محترمی است اما استفاده از اختیار نیز برای خودش محدودیت‌هایی را به دنبال دارد که پیروی نکردن از آن می‌تواند برای هر شخصی مشکل ساز شود.

به یاد داشته باشید که برای رسیدن به زیبایی و یا خاص بودن جوهر نمی‌تواند ایده مناسبی باشد. در این یادداشت شما را با معایب تاتو کردن آشنا می‌کنیم و ثابت می‌کنیم که پوست بدن انسان‌ها برای خالکویی طراحی نشده است، پوست تن ما دفتر نقاشی کودکان نیست که هر کاری دوست داشتیم روی آن پیاده کنیم. درباره خالکوبی بیشتر بدانیم

 دائمی بودن

یکی از بزرگ ترین عیب‌های خالکوبی که نمی‌توان آن را نادیده گرفت مادام العمر بودن آن روی بدن است. آیا شما دوست دارید ۱۰ سال دیگر آن خالکوبی‌ای را که کرده‌اید، روی بدنتان باشد؟ به یاد داشته باشید، شانسی برای از بین بردن خالکوبی ندارید، مگر اینکه به پوستان آسیب بزنید و یا با هزینه زیاد لیزر و یا جراحی کنید. اگر شما به خاطر شخصی روی پوستتان اسمش را خالکوبی می‌کنید، مطمئن هستید که با شما خواهد ماند، و یا از این تصمیم خود پشیمان نمی‌شوید؟ این طبیعت انسان است که برخی چیزها را از یاد می‌برد اما آیا می‌توان نقش روی پوستنتان که هر روز جلوی چشمتان است را نادیده بگیرد؟ این کار ممکن است از نظر روانی شما را تحت تاثیر قرار دهد. اگر شما نتوانید از شر چنین خالکوبی‌هایی راحت شوید، ممکن است یک خاطره بد تا آخر عمرتان همراهتان باشد، پس قبل از خالکوبی کمی تفکر کنید و اسیر احساسات نشوید.

 بد نام شدن در جامعه

در بین اکثر افراد جامعه خالکوبی کردن نمادی از انسان‌های خلاف کار و افراد سرکش است. از این رو مردم معتقدند کسانی از تتو استفاده می کنند که دارای مشکل اخلاقی به هر طریقی چه جسمی و چه روحی هستند و نسبت بهشان بد بین هستند. خانواده‌هایی که افراد فرهنگی، سنتی و مذهبی هستند، تتو کردن را قبول ندارند. چنین خانواده‌هایی دوست ندارند فرزندانشان به هر دلیلی خالکوبی کنند. چنین رسمی در بین این خانواده‌ها جایی ندارد. اما گروهی از مردم معتقدند کسانی که خالکوبی می‌کنند به نحوی در زندگیشان سر خورده شده‌اند که چنین رفتارهایی را بروز می‌دهند، به نظر می‌رسد چنین افرادی برای جلب توجه بیشتر مردم نسبت به خودشان دست به چنین عملی می‌زنند.

 خالکوبی بسیار خطرناک است

اگر شما خالکوبی را پیش یک فرد خبره و ماهر و حتی در سالنی کاملا پیشرفته انجام دهید با این شرایط بازهم خالکوبی به خاطر عوارضی که دارد بسیار خطرناک است. برخی افراد به جوهر آلرژی دارند و استفاده از جوهر زیر پوستشان می‌تواند ناراحتی‌های درناک پوستی برایشان ایجاد کند. این در حالی است که بیماری هپاتیت و ایدز نیز می‌تواند از طریق سوزن‌های آلوده و تجهزات کثیف در مکان‌های که با هزینه کمتر دست به خالکوبی می‌زنند، انتشار یابد. در مواردی پیش آمده است که شخص در محدود‌هٔ چشم خود اقدام به خالکوبی نموده که متاسفانه با نابینایی رو به رو شده است. خالکوبی همچنین می‌تواند باعث ایجاد آلرژی پوستی شدید در بدن به صورت دائمی شود، زیرا رنگ‌ها باعث ایجاد واکنش در بدن می‌شوند.درباره خالکوبی بیشتر بدانیم

 آماری درباره خالکوبی

با توجه به آماری که ارائه شده است، خالکوبی‌ها در حال افزایش است طبق تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۲ صورت گرفته است ۳۶ درصد افرادی که تتو می‌زنند در سن ۱۸ تا ۲۵ سال هستند. اما افرادی با سن ۲۶ تا ۴۰ سال ۴۰ درصد آمار کل خالکوبی‌ها را به خود اختصاص داده‌اند. این درحالی است که افرادی که در سال های ۱۰۷۷ تا ۱۹۹۴ متولد شده‌اند در بین شان تقریبا ۷۰ درصد دارای دو یا سه خالکوبی هست که در ظاهر، مشخص نیست. طبق همین تحقیقات افرادی که به خالکوبی علاقه دارند متوجه شده‌اند که خالکوبی بین روابط کاری و دوستیشان هیچ تاثیره مثبتی نگذاشته است.

 تاتو عاملی برای نپذیرفتن شما!

هنگامی که شما در بازار کار هستید یا به دنبال کار می‌گردید، سعی می‌کنید که خالکوبی خود را بپوشانید. یک نظر سنجی در این باره در سال ۲۰۰۶ می‌گوید ۴۶ درصد از کارفرمایان خالکوبی را یک عامل منفی برای پذیرش نیروی جدید به حساب می‌آورند و از این بین ۲۹ درصد از کارفرمایان گفته‌اند که شخصی دارای تتو باشد در مصاحبه شغلی دارای امتیاز منفی می‌شود.

 با خالکوبی خون‌تان آلوده می‌شود و نمی‌توانید خون اهدا کنید

در برخی از ایالت‌های امریکا تا یک سال از اشخاصی که تازه خالکوبی کرده‌اند، خون اهدایی پذیرفته نمی‌شود. این قانون ممکن است در برخی دیگر از نقاط دنیا اجرا نشود. زیرا هر کشور و منطقه‌ای، قانون و سیاست خاص خود را پیاده می‌کند.

 خالکوبی انتخاب شغل شما را محدود می‌کند

در برخی مشاغل ظاهر فیزیکی اشخاص بسیار مهم است از این رو از افرادی که خالکوبی دارند، استفاده نمی‌شود. برخی مشاغل چون؛ مهمانداری، بازار یابی، کار رسانه‌ای و بسیار از مشاغل دیگر افرادی را استفاده می‌کنند که هیچ گونه خالکوبی‌ای روی بدن خود نداشته باشند. داشتن خالکوبی در موقع مصاحبه شغلی می‌تواند در روند پذیرش شما تاثیر منفی بگذارد.

 بحث برانگیز است

برخی از ادیان‌ از ایده خالکوبی روی بدن را حمایت نمی‌کنند با توجه به این برخی طرح‌ها برای عموم پسندیده نیست و ممکن است بوی نژاد پرستی و توهین بدهد. از این رو شما ناخواسته و یا خواسته برای خود دشمن تراشی می‌کنید، این کار در کل به نفع شما نخواهد بود.

ارسال شده در تاریخ 25 سپتامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع گوناگون
بازدید : 1,063
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.