دستور کیک برنج ریزوتو و گوشت غذای خوشمزه و مجلسی

دستور کیک برنج ریزوتو و گوشت غذای خوشمزه و مجلسی

دستور کیک برنج ریزوتو و گوشت

بسیار خوشمزه وشیک برای مهمانی و جشن ها تزیین سفره های ایرانی شما عزیزان

✏️چاشنی سس گوشت:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱۴۰ گرم
پیاز ۱/۲
آب جوش ۱ لیوان
روغن زیتون
نمک و فلفل
برگ بو

✏️برنج ریزوتو:

برنج ریزوتو(برنج ایتالیایی) ۴۵۰ گرم
پنیر رنده شده ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱/۲
شیر ۱ لیوان
روغن زیتون
نمک و فلفل

دستور کیک برنج ریزوتو و گوشت ,غذای خوشمزه و مجلسی,کیک برنج ریزوتو و گوشت, مواد لازم کیک برنج ریزوتو و گوشت,طرزتهیه کیک برنج و گوشت,آموزش کیک برنج و گوشت

✏️مواد میانی:

پنیر موزارلا ۲۵۰ گرم
کنسرو نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
کمی پودر سوخاری

طرز تهیه کیک برنج ریزوتو و گوشت :

۱_با چاشنی سس گوشت شروع به کار کنید.
در یک تابه روغن زیتون ریخته و پیاز ریز خرد شده را کمی تفت دهید، گوشت را افزوده و در حرارت بالا مخلوط کرده تا رنگ آن تغییر کند(به اندازه یک لیوان آب جوش بریزید تا بپزد).
۲_رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و برگ بو را اضافه کرده در تابه را بگذارید تا حدود ۲۰ دقیقه زمان داده تا بپزد.
سپس حرارت سس گوشت را خاموش کنید.
۳_ریزوتو را آماده کنید.
ریزوتو، غذای مخصوص شمال ایتالیاست که از برنج و خامه تهیه شده است. ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و روغن زیتون را در قابلمه بریزید(برنج ریزوتو کمی از برنج ایرانی کوتاه و چاق تر است).
۴_برنج ریزوتو را اضافه کرده برای چند دقیقه با پیاز تفت دهید. حالا زمان اضافه کردن آب جوش همراه با زعفران دم کرده است.
به این برنج همزمان با پخت آب جوش اضافه کنید. اول نصف آب جوش زعفرانی را اضافه و هم بزنید(آب باید کم کم اضافه شود)، سپس کم کم مابقی آب جوش را بریزید(کمی زعفران مستقیما در برنج بریزید).
۵_حرارت را خاموش کرده شیر و پنیر رنده شده را بریزید به طور مداوم هم زده و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
۶_قالب کیک با قطر ۲۴ سانتی متر را با روغن زیتون چرب کنید.
کمی پودر سوخاری ته قالب کیک ریخته و نیمی از برنج را در قالب بریزد یک فضای خالی وسط برنج با پشت قاشق ایجاد کنید(از قبل قاشق را خیس کنید تا برنج نچسبد).
۷_در فضای حلقه برنج چاشنی گوشت، پنیر موزارلا و نخود فرنگی پخته بریزید.
۸_روی قالب را با بقیه برنج کاملا صاف کرده و بپوشانید روی آن کمی پودر سوخاری بریزید.
فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید.

بعد از پخت حداقل برای نیم ساعت صبر کنید تا کیک برنج در قالب خنک شود(هرگز کیک را سریعا خارج نکنید زیرا سبب شکستن کیک خواهید شد).

ارسال شده در تاریخ 28 سپتامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 973
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.