دستور تهیه قلیه اسفناج غذای سنتی و محلی پر از خواص
دستور تهیه قلیه اسفناج غذای سنتی و محلی پر از خواص
دستور تهیه قلیه اسفناج, قلیه اسفناج غذای سنتی , طرز تهیه قلیه اسفناج, مواد لازم قلیه اسفناج , ترفند و نکات قلیه اسفناج خوشمزه ,قلیه اسفناج غذای پر خاصیت
?مواد لازم :
?گوشت چرخ کرده 500 گرم
لوبیا چشم بلبلی 100 گرم
عدس 100 گرم
لپه 100 گرم
اسفناج 2000 گرم
کشک 3 فنجان
فلفل قدری
نمک قدری
? حبوبات را که بهتر است قبلا خیس کرده باشیم با مقداری آب و کمی نمک می گذاریم کاملا بپزد بطوریکه بعد از پختن کمی آب داشته باشد , بعد گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست می کنیم , بعد با دو سه قاشق سوپخوری روغن کوفته ها را کمی سرخ می کنیم و کوفته های سرخ شده را داخل حبوبات میریزیم و اسفناج را نیز تمیز میکنیم و می شوئیم و کمی خرد می کنیم و داخل حبوبات و کوفته میریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا اسفناج نیز کاملا بپزد و اب آن کاملا کشیده شود , بعد قلیه را در ظرف می کشیم و کشک را روی آن می دهیم و کمی هم نعناع داغ روی آن می دهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست.
تکرار :
?طرز تهیه :
? حبوبات را که بهتر است قبلا خیس کرده باشیم با مقداری آب و کمی نمک می گذاریم کاملا بپزد بطوریکه بعد از پختن کمی آب داشته باشد , بعد گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست می کنیم , بعد با دو سه قاشق سوپخوری روغن کوفته ها را کمی سرخ می کنیم و کوفته های سرخ شده را داخل حبوبات میریزیم و اسفناج را نیز تمیز میکنیم و می شوئیم و کمی خرد می کنیم و داخل حبوبات و کوفته میریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا اسفناج نیز کاملا بپزد و اب آن کاملا کشیده شود , بعد قلیه را در ظرف می کشیم و کشک را روی آن می دهیم و کمی هم نعناع داغ روی آن می دهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست.
پیشنهاد سردبیر
- خورش ترش واش گیلان طرز تهیه غذای محلی شمالی خوشمزه
- طرز تهیه شامی لاهیجان با دستور پخت عالی و نکات مهم
- طرز تهیه گارنی یارخ یا شکم پاره غذای ترکی بسیار خوشمزه
- روش تهیه کیک گوشت بسیار لذیذ و خوشمزه با بافتی نرم ولطیف
- طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجون غذای سنتی و محلی گرمساری
- طرز تهیه لونگی گوجه بادمجان گیلانی بسیار خوشمزه