دستور تهیه نان زنجبیلی آموزش انواع نان های سنتی و محلی

دستور تهیه نان زنجبیلی آموزش انواع نان های سنتی و محلی

دستور تهیه نان زنجبیلی

دستور تهیه نان زنجبیلی, طرز تهیه نان زنجبیلی, مواد لازم تهیه نان زنجبیلی , تهیه نان زنجبیلی, نان زنجبیلی, آموزش تهیه نان زنجبیلی , تهیه نان سنتی

مواد لازم نان زنجبیلی

?خمیر مایه : 1 قاشق غذا خوری
?شکر: 1 قاشق چای خوری
کره : 60 گرم
?شیر : 1 پیمانه یا یک لیوان
?شکر : 1 قاشق غذا خوری
?آرد : به مقدار لازم
?پودر زنجبیل: ۱ و نیم قاشق غذا خوری پر
?خرما و گردو له شده و مخلوط شده: به مقدار دلخواه
برای روی نان :
?زعفران اب شده : 2 قاشق غذا خوری
?زرده تخم مرغ :1 عدد
?کنجد : مقداری

?خمیر مایه را با 1 قاشق چای خوری شکر و یک چهادم پیمانه اب گرم بزارید تا پف کند حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه.
کره را 1 ساعت قبل بزارید در دمای اتاق تا نرم شود.شیر را گرم کنید فقط ولرم شود نه داغ
خمیر مایه وکره و شیر و شکر را درون ظرفی بریزید و کم کم ارد و زنجبیل رو اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا زمانی که خمیری لطیف بسیار نرم و بدست نچسب بدست بیاد
روی خمیر یک حوله بکشید و بزارید جای ولرم به مدت ۱ ساعت تا خمیر ور بیاد و حجمش 2 برابر شود
بعد خمیر رو به 10 قسمت تقسیم کنید و گرد کنید وسطش مقداری خرما و گردو بزاریدو ببندید و به شکل دایره پهن کنید روش شکل بندازید و روش زرده تخم مرغ و زعفران بمالید ,و کمی کنجد بپاشید
سپس داخل فر ۱۸۰ درجه قرار دهید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که رو و زیر نانها طلایی شود
?میتونید این نون رو بدون خرما و گردو هم درست کنید

تکرار :

بعد خمیر رو به 10 قسمت تقسیم کنید و گرد کنید وسطش مقداری خرما و گردو بزاریدو ببندید و به شکل دایره پهن کنید روش شکل بندازید و روش زرده تخم مرغ و زعفران بمالید ,و کمی کنجد بپاشید

سپس داخل فر ۱۸۰ درجه قرار دهید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که رو و زیر نانها طلایی شود
?میتونید این نون رو بدون خرما و گردو هم درست کنید

ارسال شده در تاریخ 13 سپتامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 1,471
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.