دستور تهیه کباب تابه ای با مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله

دستور تهیه کباب تابه ای با مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله

دستور تهیه کباب تابه ای

دستور تهیه کباب تابه ای,تهیه کباب تابه ای با مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله ,کباب تابه ای با مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله , نکته های طلایی پخت کباب تابه ای
. کباب_تابه ای . .برای کباب تابه ای بهتره از مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله استفاده بشه بهتره دو یا سه بار چرخ کنید تا کباب نرم باشه ..دو عدد پیاز متوسط کوچیک را رنده کرده و خوب ابش رو گرفته خوب با تقریبا حدود سیصد گرم گوشت و ( نصف قاشق ماست هم بریزین چونکه نرمش میکنه و کمی سماق و نمک و فلفل ورز بدین و نیم ساعت توی یخچال بزازین تا خنک بشه
دستور تهیه کباب تابه ای,تهیه کباب تابه ای با مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله ,کباب تابه ای با مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله , نکته های طلایی پخت کباب تابه ای

بعد هم کف تابه گوشت را پهن کرده وصاف کنید و با انگشت خط بندازید و جدا کنید سپس  نصف استکان هم اب و کمی روغن بریزبن درش رو بزارید، تا با دمای کم اروم بپزه. . .کمی که خودش رو گرفت ورقه های فلفل دلمه ای روی اونا بزارین اب پیازی که گرفته بودین روی کباب میریزیم .
دستور تهیه کباب تابه ای,تهیه کباب تابه ای با مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله ,کباب تابه ای با مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله , نکته های طلایی پخت کباب تابه ای
وقتی برگردوندین روی دیگه کباب هم کمی سماق بپاشید. و گوجه فرنگی کنارشون و روی اونا بزراین تا اب گوجه به خورد کبابها بره

 

ابتدا برنج را از سه ساعت قبل  با آب سرد خیس کرده و خوب میشوریم تا ابش شفاف و زلال بشه .و خیس میکنیم اگر یادتون رفت برنج خیس کنید و عجله داشتین با آب جوش و داغ یه ربع خیس بدین ویا اب ولرم یک ساعت فقط موقع  شستن برنج را چنگ نزنید چون برنج خرد میشه و میشکنه. برنج را توی قابلمه میریزیم و آب به اندازه ای که بند انگشت اشاره را داخل اب برنج فرو می بریم ، طوری که به اندازه ی یک بند انگشت آب روی سطح برنج قرار گرفته باشه.


برای چهار پیمانه برنج پنج پیمانه آب میریزم.البته برنج امسال و پارسال متفاوته یه بار امتحان کنید دستتون میاد.برای هر یک پیمانه برنج  میشه یک پیمانه اب بعلاوه ی  یک چهارم لیوان آب.
و هر پیمانه نصف ق چ نمک ( میران نمک دلخواهه) وقتی برنج شروع به قل زدن کرد دو سه قاشق کره توی برنج میزارم.( اگر کره دوس ندارین روغن بریزین )
اولش حرارت متوسط باشه ( کم نباشه) اصلا هم نزنید.وقتی دیدین سطح اب  برنج داره تموم میشه دو سه بار هم بزنید .بعدش وقتی هنوز  کمی آب ته قابلمه مونده و هنوز برنج خشک نشده قابلمه را جابه جا میکنم .توی یه قابلمه حالا پلوپز یا هر قابلمه نچسب کمی روغن و زعفرون  و زردچوبه میریزیم و بعد برنج را با همون آبی که توش هست برمیگردونیم . ( اگر بخواهی قالبی دربیاد خیلی کم با ته قاشق فشار بدین که به هم بچسبه نه زیاد که برنج خمیر بشه)و روی حرارت میزاریم با دم کنی اولش حرارت متوسط رو به بالا باشه ده دقیقه بعد متوسط رو به کم

ارسال شده در تاریخ 29 می 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 1,911
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.