دستور شیرینی نخودچی بدون فر آموزش انواع شیرینی و کیک

دستور شیرینی نخودچی بدون فر آموزش انواع شیرینی و کیک

دستور شیرینی نخودچی گذاشتم ولی چون بعضی دوستان پیدا نکردن دوباره میزارم
…آرد نخودچی مرغوب دویست و پنجاه گرم(یک لیوان+دو سوم لیوان) آرد گندم…..یک‌و نیم ق غذاخوری سر پر
پودر قند…..هشتاد و پنج گرم(نصف لیوان +یک ق غ
روغن جامد یا کره آب کرده(بهتره از روغن صاف قنادی استفاده کنید )….هشتاد و پنج گرم (نصف لیوان+یک و نیم ق غ)
هل سائیده شد…..1 ق چ

دستور شیرینی نخودچی,طرزتهیه شیرینی نخودچی ,دستور شیرینی نخودچی بدون فر ,تهیه شیرینی نخودچی,شیرینی نخودچی بدون فر ,آموزش انواع شیرینی و کیک
طرز تهیه : دستور شیرینی نخودچی
اول از همه یک‌و نبم قاشق از آرد نخودچی بردارین و به جاش آرد گندم اضافه کنید..
آردها را با هم الک کنید و پودر قند و هل را هم به آنها اضافه کرده روغن آب کرده را کمی از ذاغی افتاد به مواد اضافه کنید اصلا نزارید روغن سرد بشه باید کاملا گرم باشه و خمیر را ورز دهید تا به هم بچسبد خمیر این شیرینی مثل شیرینیای دیگه نیست که یه جا جمع بشه واسه قالب زدنش حسابی ورز بدین تا خمیر جمع بشه می تونید از چرخ گوشت هم رد کنید اون جوری راحت منسجم میشه… بعد کم کم از خمیر بردارید با دستتون رو تخته کار منسجم کنید وردنه بزنید بعد قالب بزنید .ضخامت خمیر باید دو سانت بشه کاترهای فلزی مناسبترین هستن
وقتی شیرینی رو قالب زدین داخل قالب بچینید روش هر چی دوست دارین بریزید دستور شیرینی نخودچی
روش پخت روی گاز.. یک قابلمه بزرگتر از قالب رو یک پایه فلزی یا رینگ یا کاسه استیل داخلش بزارین روی شعله پخش کن با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد قالب رو داخل قابلمه روی پایه استیل بزارین روش در و دم کنی بزارید بعد بیست دقیقه آماده است
روش پخت داخل فر ..فر رو با حرارت ۱۵۰ درجه مدت یک ربع گرم کنید بعد قالب رو داخل فر مدت یک ربع قرار بدین بعد این زمان آماده است . بعد پخت اصلا اصلا به شیرینی دست نزنید بزارید کامل خنک خنک بشه وگرنه پودر میشه بعد خنک شدن تو ظرف مورد نظرتون بچینید

ارسال شده در تاریخ 10 مارس 2019 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 4,265
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.