دستور مربا سیب گلاب درسته یکی از مرباهای خوشمزه و لذیذ

دستور مربا سیب گلاب درسته یکی از مرباهای خوشمزه و لذیذ

دستور مربا سیب گلاب درسته

مواد لازم :

سیب ریز ۱ کیلو?
آب ۳ لیوان
شکر ۳ تا ۵ لیوان (من ۵ لیوان شکر ریختم )

طرز تهیه :

برای تهیه این مربا ابتدا داخل ظرف بزرگی آب می ریزیم و نصف لیوان آبلیمو به آن اضافه کرده، کنار می گذاریم.
سیبها را پوست گرفته که البته با پوست هم میتونید درست کنید. با پوست زمان پخت بیشتر می شود.
از ته سیب ها به کمک یک چاقوی نازک داخل سیب کرده ودانه هایش را در می آوریم طوری که سوراخ کوچکی ته سیب ها بوجود آید و همچنین دم سیب ها جدا نشود.

دستور مربا سیب گلاب درسته, طرز تهیه مربا سیب گلاب درسته,مربا سیب گلاب درسته, مواد لازم تهیه مربا سیب گلاب درسته,تهیه انواع مربا ,آموزش مربا سیب گلاب درسته

بعد سیب ها را داخل ظرف محتوی آب و آبلیمو می گذاریم تا سیاه نشود.
۳ لیوان آب ۳ لیوان شکر را داخل قابلمه که بهتر است لعابی باشد می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا شکر حل شود. وقتی چند جوش زد آب سیب ها را خالی می کنیم و سیب ها را داخل شیره می ریزیم.
با شعله کم می گذاریم سیب ها پخته و شیره قوام بیاید. در این حین کف روی سیب ها را تا حد ممکن می گیریم.

نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بسته به میران شعله، زمان برای پخت لازم است که این زمان برای سیب هایی پوست نگرفته بیشتر می شود.
برای خوش رنگ تر شدن مربا در مراحل آخر پخت به آن مقداری زعفران که از قبل دم کرده ایم اضافه می کنیم.

همچنین برای معطر شدن مربا نصف لیوان گلاب درمراحل پایانی پخت اضافه کنید.

نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بسته به میران شعله، زمان برای پخت لازم است که این زمان برای سیب هایی پوست نگرفته بیشتر می شود.
برای خوش رنگ تر شدن مربا در مراحل آخر پخت به آن مقداری زعفران که از قبل دم کرده ایم اضافه می کنیم.

 

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 18 سپتامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع مربا و ترشیجات
بازدید : 1,323
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.