طرز تهیه حلیم درخانه با یک دستور پخت عالی مثل حلیم نذری

طرز تهیه حلیم درخانه با یک دستور پخت عالی مثل حلیم نذری

طرز تهیه حلیم بهترین غذای مقوی برای شما می باشد

دستور پخت حلیم
موادلازم:
بلغورگندم ۶ پیمانه که این مقدارحدودابرای ده تادوازده نفرحلیم میدهد.
گوشت ومرغ پخته وکوبیده شده مقداری که تمایل دارید من دوتابسته گوشت ویه سینه مرغ ریختم.
مقدارناچیزی نمک داخل گوشت ومرغ بریزید.

طرز تهیه حلیم ,دستور پخت عالی حلیم نذری,روش تهیه حلیم خانگی,دستور پخت حلیم ,مواد لازم حلیم , حلیم ,طرز تهیه حلیم درخانه با یک دستور پخت عالی مثل حلیم نذری
آب گوشت دویاسه پیمانه.
دارچین وکره ذوب شده برای تزیین روش.

طرز تهیه حلیم
گوشت ومرغ رو باکره سرخ کنید وبایه پیازکوچیک بذارید قشنگ بپزه ووقتی پخت ریش ریشش کنید برای داخل حلیم.
۶ پیمانه بلغورگندم (گندم مخصوص حلیم)را چندساعت خیس کنید وبشوریدش وبگذاریدش تا بپزد.
فقط بایدآب مقداری بریزیدکه بعداآب بهش اضافه نکنید چون آب میندازه حلیمتون موقع مصرف.
تقریبا شش ساعت طول کشیدتاگندمش کامل پخت وغلیظ شد وتوی حلیم آب گوشت ریختم وگذاشتم غلیظ بشه.
من دونوع حلیم درست میکنم یک نوع میریزم حلیم روتوی غذاسازیاباگوشتکوب برقی میزنمش تامثل بیرونیابشه وبعدش گوشت ومرغشواضافه میکنم همینطورکه توفیلم میبینید یا همون طوری توگندم پخته شده گوشت ومرغشومیریزم وسرومیکنم که هردوش خوب میشه. سپس توش گوشت ومرغ کوبیده شده ی تازه ریختم وبادارچین وکره ی آب شده وشکر وگوشت ومرغ ریش ریش تزیینش کردم جاتون خالی
نکته:
درضمن میتونید بعد از ریختن گندم پخته شده توغذاسازوله کردن اون اونوازصافی ردکنید که پوست های گندم توی صافی باقی بمونن.

تکرار

طرز تهیه حلیم
گوشت ومرغ رو باکره سرخ کنید وبایه پیازکوچیک بذارید قشنگ بپزه ووقتی پخت ریش ریشش کنید برای داخل حلیم.
۶ پیمانه بلغورگندم (گندم مخصوص حلیم)را چندساعت خیس کنید وبشوریدش وبگذاریدش تا بپزد.
فقط بایدآب مقداری بریزیدکه بعداآب بهش اضافه نکنید چون آب میندازه حلیمتون موقع مصرف.
تقریبا شش ساعت طول کشیدتاگندمش کامل پخت وغلیظ شد وتوی حلیم آب گوشت ریختم وگذاشتم غلیظ بشه.
من دونوع حلیم درست میکنم یک نوع میریزم حلیم روتوی غذاسازیاباگوشتکوب برقی میزنمش تامثل بیرونیابشه وبعدش گوشت ومرغشواضافه میکنم همینطورکه توفیلم میبینید یا همون طوری توگندم پخته شده گوشت ومرغشومیریزم وسرومیکنم که هردوش خوب میشه. سپس توش گوشت ومرغ کوبیده شده ی تازه ریختم وبادارچین وکره ی آب شده وشکر وگوشت ومرغ ریش ریش تزیینش کردم جاتون خالی
نکته:
درضمن میتونید بعد از ریختن گندم پخته شده توغذاسازوله کردن اون اونوازصافی ردکنید که پوست های گندم توی صافی باقی بمونن.

ارسال شده در تاریخ 17 نوامبر 2018 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 2,205
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.