طرز تهیه خورش اسفناج آموزش انواع خورش های سنتی
مواد لازم خورش اسفناج
آلو بخارا 300 گرم
پیاز متوسط (نگینی خرد شده) 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
مغز ران گوسفند یا گوساله (خرد شده) 400 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق سوپخوری
اسفناج (پاک و خردشده) 700 گرم
شکر یک چهارم پیمانه (40گرم)
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سردبیر
- طرزتهیه ته چین مرغ و قارچ یک غذای اصیل و کاملا مجلسی ایرانی
- طرز تهیه خوراک تن ماهی و قارچ با دستور مرحله ای
- طرزتهیه دلمه فلفل سبز عذای اصلی و سنتی ایرانی دلمه
- دستور تهیه کله جوش یک غذای اصیل و سنتی فوقالعاده خوشمزه
- روش تهیه کشک بادمجان لذیذترین غذای سنتی و پیشغذای مجلسی
- طرز تهیه خورشت قیمه بامیه خوشمزه لذیذ غذای کاملا درمانی
ارسال شده در تاریخ 29 آوریل 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی