طرز تهیه دمی گوجه یک ناهار بسیار ساده و در عین بسیار خوشمزه
طرز تهیه دمی گوجه یک ناهار بسیار ساده و در عین بسیار خوشمزه
طرز تهیه دمی گوجه
بریم سراغ این خوشمزه ی دلبر
???
مواد لازم دمی گوجه برای چهار نفر
گوجه? ۸ عدد متوسط
برنج چهارپیمانه
رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری
پیاز متوسط چهار عدد
سیب زمینی متوسط چهار عدد
نمک فلفل زردچوبه و دارچین
روغن جهت سرخ کردن
.
۱.برنج رو شستم و با چهار پیمانه اب خیس کردم و نمک زدم.
???
۲.گوجه ها رو پوست کندم و پوره کردم.سیب زمینی ها رو پوست کندم و نگینی و ریز خرد کردم.
???
۳.پیازها رو ریز خرد کردم.در روغن داغ ریختم،کمی نمک زدم و تفت دادم.طلایی که شد،سیر خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم تا عطرش آزاد بشه.کمی دارچین اضافه کردم.
???
۴.سیب زمینی رو به پیاز و سیر اضافه کردم و تفت دام.بعد پوره گوجه و رب گوجه اضافه کردم.تفت دادم تا آبش کشیده بشه و فلفل اضافه کردم.
۵.شعله برنج رو روشن کردم و اجازه دادم آب برنج خشک باشه.مایه گوجه و برنج رو مخلوط کردم.اول با شعله ی متوسط و بعد با شعله ی خیلی کم حدود ۴۵ دقیقه الی یک ساعت موند تا دم کشید.
???
✔میتونید از شعله پخش کن و دم کنی استفاده کنید.
✔اگر بعد نیم ساعت برنجتون خیلی خشک بود ته استکان آب از کنار قابلمه اضافه کنید.
✔میتونیدقابلمه ی برنج رو عوض کنید و تهدیگ سیب زمینی برای این پلو مخلوط بزارید.
.
تکرار:.شعله برنج رو روشن کردم و اجازه دادم آب برنج خشک باشه.مایه گوجه و برنج رو مخلوط کردم.اول با شعله ی متوسط و بعد با شعله ی خیلی کم حدود ۴۵ دقیقه الی یک ساعت موند تا دم کشید.
???
✔میتونید از شعله پخش کن و دم کنی استفاده کنید.
✔اگر بعد نیم ساعت برنجتون خیلی خشک بود ته استکان آب از کنار قابلمه اضافه کنید.
✔میتونیدقابلمه ی برنج رو عوض کنید و تهدیگ سیب زمینی برای این پلو مخلوط بزارید.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه آش بلغور از غذاهای سنتی و محلی ایرانی
- خورش کوفته قلقلی طرز تهیه خورش کوفته قلقلی باعطر و طعم عالی
- خورش ترش واش گیلان طرز تهیه غذای محلی شمالی خوشمزه
- طرز تهیه شامی پوک با مرغ با ادویه های و چاشنی های خاص
- طرز تهیه خورشت خلال خورشت سنتی مخصوص کرمانشاهی ها
- بهترین طرز تهیه خمیر پیتزا برای دو الی سه پیتزای معمولی