طرز تهیه سوفله سیب زمینی بررسی مرحله به مرحله پخت

طرز تهیه سوفله سیب زمینی بررسی مرحله به مرحله پخت

طرز تهیه سوفله سیب زمینی

طرز تهیه سوفله سیب زمینی ,مواد لازم تهیه سوفله سیب زمینی ,پخت سوفله سیب زمینی ,مواد لازم تهیه سوفله, توضیح مرحله به مرحله پخت سوفله سیب زمینی

سوفله سیب زمینی

مواد لازم?
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد (٣۰۰ گرم)
تخم مرغ ٢ عدد
کره ٣۰ گرم
پنیر چدار ۱/٣ ۱ پیمانه
پنیر پارمژان ۱/٣ پیمانه
ساقه پیازچه خرد شده ٢ ق غ
شیر ۶ ق غ
کمی فلفل, نمک و پاپریکا
کمی پودر سوخاری

طرز تهیه: توضیح مرحله به مرحله پخت سوفله سیب زمینی

۱. سیب زمینی را آب پز کرده پوست میکنیم و به کمک چنگال کاملا له میکنیم.
٢. فر را با حرارت ٢٢۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. سیب زمینی را همراه با پنیر چدار و پارمژان رنده شده و پیازچه در ظرفی ریخته و ترکیب میکنیم.
٣. کره را به همراه شیر روی شعله گذاشته تا ذوب شود. سپس آن را به مواد می افزاییم و بهم میزنیم.
۴. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا میکنیم. زرده ها را همراه نمک, فلفل و پاپریکا به ترکیب سیب زمینی افزوده و مخلوط میکنیم. سفیده ها را جدا در ظرفی میزنیم تا پفکی شود و از ظرف نریزد. سپس آن را به مواد دیگر اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم.
۵. قالب های سوفله را چرب کرده و با کمی پودر سوخاری کف و دیواره های آن را میپوشانیم. مواد را داخل قالب ها ریخته و به مدت ۱٧-۱۵ دقیقه داخل فر میپزیم تا پف کند و کمی طلایی شود. با کمی پیازچه و پاپریکا روی سوفله ها را تزئین کرده و سرو میکنیم…

طرز تهیه: توضیح مرحله به مرحله پخت سوفله سیب زمینی

۱. سیب زمینی را آب پز کرده پوست میکنیم و به کمک چنگال کاملا له میکنیم.
٢. فر را با حرارت ٢٢۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. سیب زمینی را همراه با پنیر چدار و پارمژان رنده شده و پیازچه در ظرفی ریخته و ترکیب میکنیم.
٣. کره را به همراه شیر روی شعله گذاشته تا ذوب شود. سپس آن را به مواد می افزاییم و بهم میزنیم.
۴. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا میکنیم. زرده ها را همراه نمک, فلفل و پاپریکا به ترکیب سیب زمینی افزوده و مخلوط میکنیم. سفیده ها را جدا در ظرفی میزنیم تا پفکی شود و از ظرف نریزد. سپس آن را به مواد دیگر اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم.
۵. قالب های سوفله را چرب کرده و با کمی پودر سوخاری کف و دیواره های آن را میپوشانیم. مواد را داخل قالب ها ریخته و به مدت ۱٧-۱۵ دقیقه داخل فر میپزیم تا پف کند و کمی طلایی شود. با کمی پیازچه و پاپریکا روی سوفله ها را تزئین کرده و سرو میکنیم…

ارسال شده در تاریخ 24 آگوست 2019 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 1,074
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.