طرز تهیه لوبیا پلو اصول تهیه لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه لوبیا پلو اصول تهیه لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه لوبیا پلو , اصول تهیه لوبیا پلو,لوبیا پلو  خوشمزه و مجلسی,بهترین طرز تهیه لوبیا پلو  ,اصول طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی ,روش پخت لوبیا پلو ,مواد لازم لوبیا پلو

#لوبیا_پلو
لوبیا سبز 500 گرم
گوشت تکه ای  500 گرم
برنج 4 پیمانه
پیاز 1 عدد
روغن مایع به میزان لازم
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان دلخواهلوبیا‌ پلو با گوشت

طرز تهیه لوبیا پلو:

?اول از همه مایه گوشتی رو آماده کنید?
دوتا پیاز درشت رو رنده بزنین و توی روغن تفت بدین، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، دارچین، زنجفیل اضافه کنین تا عطرشون آزاد بشه
٣٠٠ گرم گوشت گوسفندی (من از گوشت ماهیچه استفاده کردم)که از قبل پخته شده ارو اضافه کنین با ٣٠٠ گرم لوبیا سبز (میتونین لوبیای بیشتری استفاده کنید) و دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی و حدود ١ لیوان آب جوش بریزین و ١۵ دقیقه زمان بدین تا مواد کمی جا بیوفته
اگر از گوشت چرخکرده استفاده میکنین که مستقیم به پیاز داغ اضافه اش کنین…
.

طرز تهیه لوبیا پلو , اصول تهیه لوبیا پلو,لوبیا پلو  خوشمزه و مجلسی,بهترین طرز تهیه لوبیا پلو  ,اصول طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی ,روش پخت لوبیا پلو ,مواد لازم لوبیا پلو

(توجه داشته باشین که من از قبل طبق استوری هایی که گذاشتم براتون لوبیارو با پوره گوجه نیم پز میکنم) پس ١۵ دقیقه زمان کافیه
.
حالا سه لیوان برنج رو با هر روشی که بلدین نیم پز کنید (من قابلمه به قابلمه میکنم و گاهی با پلوپز درست میکنم) به این شکل که به ازای هر لیوان برنج ١/۵ لیوان آب میریزم با کمی نمک و روغن و وقتی آب برنجم تبخیر شد تو یه قابلمه دیگه تهدیگ مورد نظرمو میذارم و برنج رو اضافه میکنم و لایه به لایه مایه گوشتی که از قبل آماده کردم رو میریزم و با حرارت ملایم ٣٠ دقیقه زمان میدم تا لوبیا پلو آماده سرو بشه

ارسال شده در تاریخ 8 سپتامبر 2018 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 1,896
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.