طرز تهیه مربای زردآلو آموزش پخت انواع مربا و ترشیجات
طرز تهیه مربای زردآلو آموزش پخت انواع مربا و ترشیجات
طرز تهیه مربای زردآلو
زردآلو 2/5 کیلو
شکر 1/5 کیلو
آب 1/5 پیمانه
آبلیمو دو ق غ
زردآلوها را شسته وهسته آنها را با دقت درآورید و کنار بگذارید . شکر را با آب بگذارید بجوشد. وقتی شربت قوام آمد، بگذارید تا خنک شود. سپس زردآلوها را درشربت بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم و یکنواخت قراردهید تا شربت بجوشد و زردآلوها بپزد مدت زمان از نیم ساعت تا یک ساعت متغیره من چون له دوست دارم یک ساعت میپزم
در انتها آبلیمو را هم اضافه کنید و بعد از قوام آمدن شربت، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهدارید.
هسته های زردالو رو هم من میشکنم و در اواسط پخت با مقدار کمی زرشک شسته و خشک شده به مربا اضافه میکنم که رنگ و لعاب قشنگی میده به زردالو
حدود یک سال من این مربا رو در یخچال نگه داری میکنم بدون شکرک و یا کپک زدن
ظرف نگه داری مربا هم خیلی مهمه که هوا نکشه و تمیز و عاری از چربی باشه.
تکرار:
زردآلوها را شسته وهسته آنها را با دقت درآورید و کنار بگذارید . شکر را با آب بگذارید بجوشد. وقتی شربت قوام آمد، بگذارید تا خنک شود. سپس زردآلوها را درشربت بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم و یکنواخت قراردهید تا شربت بجوشد و زردآلوها بپزد مدت زمان از نیم ساعت تا یک ساعت متغیره من چون له دوست دارم یک ساعت میپزم
در انتها آبلیمو را هم اضافه کنید و بعد از قوام آمدن شربت، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهدارید.
هسته های زردالو رو هم من میشکنم و در اواسط پخت با مقدار کمی زرشک شسته و خشک شده به مربا اضافه میکنم که رنگ و لعاب قشنگی میده به زردالو
حدود یک سال من این مربا رو در یخچال نگه داری میکنم بدون شکرک و یا کپک زدن
ظرف نگه داری مربا هم خیلی مهمه که هوا نکشه و تمیز و عاری از چربی باشه.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه مربای پوست پسته تازه بسیار خوشمزه
- طرز تهیه ترشی خیار به سبک آمریکایی و بسیار لذیذ
- پودینگ و ژله گیلاس طرز تهیه پودینگ و ژله گیلاس با تزیین زیبا
- طرز تهیه مربای گل محمدی با نکات و ترفند های طلایی
- دستور مربا سیب گلاب درسته یکی از مرباهای خوشمزه و لذیذ
- طرز تهیه مربا گل محمدی به همراه ترفندها و نکات عالی