طرز تهیه نرگسی اسفناج یک غذای پرخاصیت ومقرون به صرفه

طرز تهیه نرگسی اسفناج یک غذای پرخاصیت ومقرون به صرفه

طرز تهیه نرگسی اسفناج

یک غذای پرخاصیت ومقرون به صرفه ودر ضمن بسیار خوشمزه ? اخه این غذای خوشمزه چرا تو خونه فقط مامانا طرفدراشن البته با این وضع اقتصادی باباها هم دارن کم کم بهش رو میارن ?بچه ها میگن ،مامان هرچی درست کنه وما خوشمون نیاد میگه بخورید خیلی خاصیت داره?

______________

نرگسی هر منطقه به روشی درست میکنه خیلی از مناطق که مرکز قرع قورت هست قره قورت میزنن شمالیا نارنج دارن آب نارنج میریزن ارومیه قوره داره قوره شوره میریزن .ما که هیچ کدومشو نداریم هیچی نمیریزیم? ولی خدا روشکر اسفناج محلی داریم تا دلت بخواد با گونی بیا وببر?

طرز تهیه نرگسی اسفناج,مواد لازم تهیه نرگسی اسفناج,روش پخت نرگسی اسفناج, غذای ساده و مقوی نرگسی , دستور نرگسی اسفناج, نرگسی اسفناج غذای پرخاصیت

عزیزان من از اسنفاج محلی استفاده کردم منطقه شما که گیر نمیاد از همون اسفناج دیگه استفاده کنید

اسفناج رو تمیز شسته ته شو میزنیم وکمی درشت خرد میکنیم،میریزیم تو قابلمه ومیزاریم رو شعله گاز با حرارت متوسط اولش درشو بزارید تا آب بندازه وبا آب خودش بپزه آب لازم نیست خودش نمیندازه اگر هم لازم بود ته استکان آب بریزید
تا اسفناج بپزه واب جمع بشه پیاز داغ درست میکنیم چند حبه سیر هم رنده ویا ریز خرد کرده وبا پیاز داغ تفت میدیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز هم میزینم وتفت کوچولو میدیم .
حال اسفناج پخته رو اضافه میکنیم وقشنگ با پیاز داغ تفت میدیم
تفت که خورد نمک میزنیم تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم اینجا زدن تخم مرغ سلیقه ایه درسته بزنید ویا هم زده دوست دارید با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد بریزید رو اسفناج وباهاش قاطی کنید
دوست دارید درسته بریزید به ارومی بریزید رو اسفناج وسفیده رو به ارومی قاطی اسفناج کنید کمی فلفل سیاه رو زرده بپاشید دقت کنید زرده ها نباید زیادی سفت بشن نمیتونید زرده عسلی بخورید باهاش قاطی کنید بهتر وخوشمزه تره به همین آسونی وخوشمزگی?نوش جان

ارسال شده در تاریخ 5 می 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 1,296
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.