طریقه صحیح شستن سبزی ها بهترین روش شستن سبزی

طریقه صحیح شستن سبزی ها بهترین روش شستن سبزی

طریقه صحیح شستن سبزی

شستن سبزی ها با مایع ظرفشویی نه تنها بی فایده است، بسیار هم مضر است.

⬅️شستن سبزیجات با محلول سرکه یا نمک طبیعی است.

چنیدین روش و طریقه صحیح شستن سبزی ها

با محلول های خانگی سبزیجات را ضد عفونی کنید
برای استفاده از میوه و سبزی باید آن را با روش صحیح شست. میزان سمومی که برای گیاهان استفاده می شود از یک نوع میوه به نوع دیگر و از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. به عنوان مثال مصرف یک وعده لوبیا سبز که در کشور آمریکا کشت می شود 200 برابر خطرناک تر از مصرف یک وعده کلم بروکلی در همان کشوراست. در این مقاله راه های طبیعی و بی ضرر زیادی برای شست و شوی گیاهان وجود دارد.

شستن سبزیجات با آب سرد
به گفته مرکز علمی و محیط در آمریکا سه چهارم  یا بیشتر حشره کش ها  را می توان با استفاده از آب سرد از بین برد.

شستن سبزیجات با آب نمک
2 قاشق مرباخوری نمک را به آب ولرم اضافه کنید و بگذارید سرد شود. میوه یا سبزی را به مدت نیم ساعت در آن  بخوابانید سپس با آب سرد بشویید.

طریقه صحیح شستن سبزی ها,روشی صحیح برای شستشوی سبزیجات,روند صحیح شستن سبزی ها ,بهترین روش شستن سبزی, شستن سبزی با آب و سرکه,مراحل شستشوی سبزیجات,ضدعفونی کردن

طریقه صحیح شستن سبزی

شستن و ضدعفونی سیزیجات با محلول سرکه سفید
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید را در کاسه آب ولرم بریزید و میوه و سبزی را به مدت نیم ساعت در آن بخوابانید، سپس با آب سرد بشویید.به گفته متخصصان اسید موجود در سرکه سفید  باقی مانده حشره کش را از روی پوست میوه ها و سبزی ها  و بیش از 90 درصد باکتری را نیز از بین می برد.علاوه بر آن، باعث حفظ تازگی میوه و سبزی می شود.

شستن و ضدعفونی سیزیجات با مخلوطی از جوش شیرین و آب لیمو
مخلوطی از یک قاشق آب لیمو و 2 قاشق جوش شیرین را روی میوه یا سبزی بپاشید و پس از چند ثانیه آن را بشویید.

آب لیمو
مخلوطی از 2 پیمانه آب و نصف پیمانه آب لیمو را کاملا روی میوه های توتی اسپری کنید و پس از ده دقیقه با آب سرد بشویید.

سبزیجات برگ‌دار مانند کاهو و اسفناج را پس از برگ‌برگ‌کردن در محلول آب و سرکه بخیسانید و سپس زیر شیر آب سرد بشویید. آب سبزیجات را خوب بگیرید و لای یک پارچه‌ی تمیز خشک‌شان کنید.

روشی صحیح برای شستشوی سبزیجات

بیماری ها و مسمومیت های ناشی از مصرف سبزیجات و میوه های آلوده بسیار خطرناک هستند و باعث ابتلا به بیماری هایی جدی می شوند که برای جلوگیری از این مشکلات باید در شستشوی این خوراکی ها دقت بیشتری انجام شود.شستشوی سبزیجات

مدام متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند اما بی توجهی به نکات بهداشتی در مراحل آماده سازی این گروه غذایی ارزشمند، می تواند زمینه ای باشد برای تبدیل آن به یک ماده غذایی زیان بار که حداقل می تواند باعث ایجاد مشکلات گوارشی شود. بنابراین روش شست وشوی آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بهترین روش شست وشوی سبزیجات، همان روش 4 مرحله ای است که وزارت بهداشت توصیه می کند.طریقه صحیح شستن سبزی

طریقه صحیح شستن سبزی ها,روشی صحیح برای شستشوی سبزیجات,روند صحیح شستن سبزی ها ,بهترین روش شستن سبزی, شستن سبزی با آب و سرکه,مراحل شستشوی سبزیجات,ضدعفونی کردن

اولین مرحله  شامل پاک سازی اولیه می شود. پاک سازی اولیه یعنی اینکه تمام برگ های زرد، چوب ها و گل و لای احتمالی از سبزی جدا شوند. در این مرحله اگر لازم بود، حتی باید یک آب سطحی هم روی سبزیجات گرفته شود.
در مرحله ی بعدی باید انگل زدایی انجام شود که توصیه می شود در یک ظرف آب، به ازای هر لیتر آن، بین 2 تا 4 قطره سرکه  بریزید. این کار باعث می شود که تخم و کیست انگل ها لیز و لزج شود و به سطح آب بیاید. در این مرحله از شست وشو، شما باید آب روی سبزی را به آرامی تخلیه و سپس سبزی تان را از درون ظرف خارج کنید.طریقه صحیح شستن سبزی
سومین مرحله مربوط به  میکروب زدایی است که باید دوباره سبزی تان را درون یک ظرف پر از آب غوطه ور کنید و مقداری از محلول های ضدعفونی کننده حاوی پرکلرین را که در بازار وجود دارند، داخل آب سبزی بریزید. مقدار ماده ضدعفونی کننده ای هم که داخل آب می ریزید باید بر حسب دستور روی کالا باشد.
مرحله چهارم یا مرحله آخر هم یک آب کشی ساده است ..
ارسال شده در تاریخ 11 دسامبر 2018 توسط خدیجه ص با موضوع گوناگون
بازدید : 1,378
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.