طریقه صحیح شستن سبزی ها بهترین روش شستن سبزی
طریقه صحیح شستن سبزی ها بهترین روش شستن سبزی
طریقه صحیح شستن سبزی
شستن سبزی ها با مایع ظرفشویی نه تنها بی فایده است، بسیار هم مضر است.
⬅️شستن سبزیجات با محلول سرکه یا نمک طبیعی است.
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
چنیدین روش و طریقه صحیح شستن سبزی ها
با محلول های خانگی سبزیجات را ضد عفونی کنید
برای استفاده از میوه و سبزی باید آن را با روش صحیح شست. میزان سمومی که برای گیاهان استفاده می شود از یک نوع میوه به نوع دیگر و از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. به عنوان مثال مصرف یک وعده لوبیا سبز که در کشور آمریکا کشت می شود 200 برابر خطرناک تر از مصرف یک وعده کلم بروکلی در همان کشوراست. در این مقاله راه های طبیعی و بی ضرر زیادی برای شست و شوی گیاهان وجود دارد.
شستن سبزیجات با آب سرد
به گفته مرکز علمی و محیط در آمریکا سه چهارم یا بیشتر حشره کش ها را می توان با استفاده از آب سرد از بین برد.
شستن سبزیجات با آب نمک
2 قاشق مرباخوری نمک را به آب ولرم اضافه کنید و بگذارید سرد شود. میوه یا سبزی را به مدت نیم ساعت در آن بخوابانید سپس با آب سرد بشویید.
طریقه صحیح شستن سبزی
شستن و ضدعفونی سیزیجات با محلول سرکه سفید
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید را در کاسه آب ولرم بریزید و میوه و سبزی را به مدت نیم ساعت در آن بخوابانید، سپس با آب سرد بشویید.به گفته متخصصان اسید موجود در سرکه سفید باقی مانده حشره کش را از روی پوست میوه ها و سبزی ها و بیش از 90 درصد باکتری را نیز از بین می برد.علاوه بر آن، باعث حفظ تازگی میوه و سبزی می شود.
شستن و ضدعفونی سیزیجات با مخلوطی از جوش شیرین و آب لیمو
مخلوطی از یک قاشق آب لیمو و 2 قاشق جوش شیرین را روی میوه یا سبزی بپاشید و پس از چند ثانیه آن را بشویید.
آب لیمو
مخلوطی از 2 پیمانه آب و نصف پیمانه آب لیمو را کاملا روی میوه های توتی اسپری کنید و پس از ده دقیقه با آب سرد بشویید.
سبزیجات برگدار مانند کاهو و اسفناج را پس از برگبرگکردن در محلول آب و سرکه بخیسانید و سپس زیر شیر آب سرد بشویید. آب سبزیجات را خوب بگیرید و لای یک پارچهی تمیز خشکشان کنید.
روشی صحیح برای شستشوی سبزیجات
بیماری ها و مسمومیت های ناشی از مصرف سبزیجات و میوه های آلوده بسیار خطرناک هستند و باعث ابتلا به بیماری هایی جدی می شوند که برای جلوگیری از این مشکلات باید در شستشوی این خوراکی ها دقت بیشتری انجام شود.
مدام متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند اما بی توجهی به نکات بهداشتی در مراحل آماده سازی این گروه غذایی ارزشمند، می تواند زمینه ای باشد برای تبدیل آن به یک ماده غذایی زیان بار که حداقل می تواند باعث ایجاد مشکلات گوارشی شود. بنابراین روش شست وشوی آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بهترین روش شست وشوی سبزیجات، همان روش 4 مرحله ای است که وزارت بهداشت توصیه می کند.طریقه صحیح شستن سبزی
پیشنهاد سردبیر
- درباره خالکوبی بیشتر بدانیم آیا تتو خوب است یا بد تاثیر آن بر پوست
- وجود میکروب در باشگاه و مکان های ورزشی چگونه بدون نگرانی ورزش کنید؟
- زمان ترشح هورمون رشد و راهکار های طلایی برای افزایش این هورومون
- درباره روغن زیتون بیشتر بدانیم فواید و خواص روغن زیتون
- راههای مقابله با گرد و خاک چگونه از گرد و خاک هوا جان سالم به در ببریم
- روشهای سبزی خشک کردن خودتان بهترین سبزی خشک درست کنید