کیک گردویی با مایکروفر دستور تهیه کیک گردویی خوشمزه با مایکروفر

کیک گردویی با مایکروفر دستور تهیه کیک گردویی خوشمزه با مایکروفر

کیک گردویی با مایکروفر, دستور تهیه کیک گردویی خوشمزه,مواد لازم کیک گردویی , دستور تهیه کیک گردویی با مایکروفر , طرزتهیه کیک گردویی با مایکروفر,   تهیه کیک گردویی

#کیک_گردویی_با_مایکروفر

??????

کیک گردویی با مایکروفر, دستور تهیه کیک گردویی خوشمزه,مواد لازم کیک گردویی , دستور تهیه کیک گردویی با مایکروفر , طرزتهیه کیک گردویی با مایکروفر, تهیه کیک گردویی

مواد لازم:
5 عدد تخم مرغ
1 لیوان (125 گرم) آرد سفید
125 گرم کره
2 قاشق مرباخوری سرخالی بکینگ پودر
نصف لیوان (110 میلی لیتر) شیر
1 لیوان (200 گرم) شکر
1 قاشق چایخوری وانیل.

طرز پخت کیک گردویی :
✏️✏️✏️✏️

ظرف گود مناسبی را انتخاب می کنیم ته ظرف را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. کره را کمی می زنیم تا نرم و لطیف شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می سازیم زرده، شکر و بکینگ پودر را به کره اضافه کرده می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود سپس شیر را 30 ثانیه قدرت 100% حرارت می دهیم و با وانیل به مواد اضافه می کنیم سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد و آنرا با مواد مخلوط کرده کمی بهم می زنیم وآرد و گردو را در آخر کار داخل مایه می ریزیم. مایه آماده شده را در ظرف ریخته و ظرف را بدون درپوش روی سه پایه کوتاه فلزی قرار می دهیم. دستگاه را به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% تنظیم می کنیم سپس بدون باز کردن در بلافاصله دستگاه را با قدرت 60% با گریل (کلید ترکیبی) به مدت 8ـ6 دقیقه روشن می کنیم تا سطح کیک کاملاً، طلایی گردد.

ظرف گود مناسبی را انتخاب می کنیم ته ظرف را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. کره را کمی می زنیم تا نرم و لطیف شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می سازیم زرده، شکر و بکینگ پودر را به کره اضافه کرده می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود سپس شیر را 30 ثانیه قدرت 100% حرارت می دهیم و با وانیل به مواد اضافه می کنیم سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد و آنرا با مواد مخلوط کرده کمی بهم می زنیم وآرد و گردو را در آخر کار داخل مایه می ریزیم. مایه آماده شده را در ظرف ریخته و ظرف را بدون درپوش روی سه پایه کوتاه فلزی قرار می دهیم. دستگاه را به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% تنظیم می کنیم سپس بدون باز کردن در بلافاصله دستگاه را با قدرت 60% با گریل (کلید ترکیبی) به مدت 8ـ6 دقیقه روشن می کنیم تا سطح کیک کاملاً، طلایی گردد.

ارسال شده در تاریخ 15 آگوست 2018 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 2,429
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.