بادمجان شکم پر شمالی طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با رب انار
بادمجان شکم پر شمالی طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با رب انار
بادمجان شکم پر شمالی , طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی , روش پخت بادمجان شکم پر شمالی , بادمجان شکم پر , طرز تهیه بادمجان شکم پر, غذای محلی شمالی بادمجان شکم پرمحلی
بادمجان 5 عدد
گردو 100گرم
پیاز سرخ کرده ۴قاشق غذاخوری
رب انار ۵/۱قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۳تا۴حبه
نمک+فلفل+زردچوبه به ذائقه
ادویه کاری ۱قاشق چایخوری
طرز تهیه:
بادمجون ها رو پوست میکنیم بعد در آب و نمک میذاریم به مدت نیم ساعت بمونه تا تلخی بادمجونها گرفته بشه
وسط بادمجونها رو به صورت عمودی برشمیدیم،به طوری که از وسط نصف نشه.
در ماهی تابه مقداری روغن میریزیم و بادمجونها رو میچینیم بعد درش رو میذاریم تا هم سرخ و هم پخته بشه .
حالا تا بادمجونها سرخ بشن میریم برای درست کردن مواد داخلش من پیاز رو سرخوندم و بعدش سیر و گردو و نعنا و مرزه و ادویه جات و نمک و رب انار رو هم به ترتیب اضافه کردم و با هم تفت دادم یکم تیره
شد از مواد میانی آماده شده داخل بادمجونها رو پر میکنیم.
یکمقدار از مواد میانی نگه میداریم با مقداری آب مخلوط میکنیم و بعد میریزیم روی بادمجونها در تابه رو هم میذاریم تا با حرارت ملایم خوب پخته و طعم دار بشه و هم به روغن بیفته
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه خورش چغاله بادام خورش فوق العاده خوش طعم و بینظیر فصلی
- طرز تهیه فندق قاتق خورشت بسیار خوشمزه و سنتی
- طرز تهیه تاس کباب خونگی بسیار خوشمزه و لذیذ
- طرز تهیه کشک کدو کرمانی با دستور اصیل سنتی
- طرز تهیه دلمه سبزیجات با برگ مو , بادمجان , فلفل دلمه و گوجه فرنگی
- طرز تهیه کوفته بلغور و سیب زمینی در سریع ترین زمان