ترفند براق شدن ژله مجلسی طرز تهیه ژله مجلسی رنگارنگ و دو رنگ

ترفند براق شدن ژله طرز تهیه ژله مجلسی رنگارنگ

ترفند براق شدن ژله , براق شدن ژله, طرز تهیه ژله مجلسی , ترفند براق شدن ژله رنگارنگ ,

#ترفند براق شدن ژله

ترفند براق شدن ژله , براق شدن ژله, طرز تهیه ژله مجلسی , ترفند براق شدن ژله رنگارنگ ,

ژله را هم باید با دو لیوان آب جوش درست کنید تا ژله تان براق شود. ژله با اضافه کردن یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد کدر و بد رنگ خواهد شد

دو بسته ژله ▪ یک قوطی کمپوت▪ یک بسته خامه ۵۰ گرمی

● طرز تهیه:

یک لیوان کمپوت خرد شده و آب کمپوت را در مخلوط کن خرد کنید.خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.یک بسته ژله را در یک لیوان آب جوش حل و پس از آن به مواد موجود در مخلوط کن اضافه کنید.مواد را در مخلوط کن به قدری بزنید که به خوبی با هم ترکیب شوند، ترکیب حاضر را در ظرفی که می خواهید ژله را سرو کنید، بریزید و در داخل یخچال قرار دهید.برای تهیه این ژله مات می توانید از انواع ژله و انواع کمپوت استفاده کنید ولی کمپوت آناناس برای این کار مناسب تر است و ژله خوشمزه تری حاصل می شود.یک ردیف ژله مات به تنهایی زیبا نیست و در روی میز پذیرایی شما جلوه ندارد.

ژله دیگری و ترجیحا به رنگ دیگری و به شکل ساده (یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد) تهیه کنید و روی ژله مات بریزید.دقت کنید این کار را باید سه الی چهار ساعت بعد که ژله مات به طور کامل بست، انجام دهید تا دو ردیف با هم مخلوط نشوند.اگر خامه اضافی داشتید، هنگام سرو دسر، روی ژله را با خامه تزیین کنید.ظرفی که برای تهیه و سرو ژله انتخاب می کنید، ظرفی بلورین باشد که مات و شفاف بودن دو ردیف ژله شما را نشان دهد.پودر ژله های موجود در بازار را می توان با همین ترکیب استفاده کرد ولی برای خوشمزه تر شدن ژله بهتر است یک قاشق مرباخوری شکر هنگام حل کردن ژله در آب جوش به آن اضافه کنید.

ارسال شده در تاریخ 20 آوریل 2018 توسط خدیجه ص با موضوع مربا و ترشیجات
بازدید : 9,912
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.