جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا روشهای جلوگیری از کپک زدن
جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا روشهای جلوگیری از کپک زدن
جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا, روشهای جلوگیری از کپک زدن, راههای جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا ,چطور از کپک زدن ترشی و مربا جلوگیری کنیم ,رفع کپک زدن ترشی و مربا
برای جلوگیری از کپک زدن، مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید. این دو چاشنی خاصیت ضد عفونی کننده ای دارند که مانع از کپک زدن میشود
هوا را به داخل شیشه مربا راه ندهید
اگر در منزل خودتان مربا درست می کنید باید بدانید که کپک زدن مربا به مراحل پخت آن برمی گردد به طوری که اگر مربا خوب نپخته باشد، خیلی زود کپک می زند. بهتر است قبل از بستن در مربا یک لایه آلومینیوم روی شیشه بکشید و سپس در آن را ببندید تا با ورود هوا، مربای شما کپک نزند. برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا بهتر است به هنگام سرو کردن آن ها از قاشق چوبی تمیز استفاده کنید.
چرا مربا کپک می زند و چه کنیم که از این فرایند جلوگیری شود.
پیشنهاد سردبیر
- آپان وایو مودرا در یوگا؛ درمان مشکلات قلبی با کمک یوگا
- تاثیر ساعات کاری طولانی داشتن اثر منفی بر روحیه و شادابی زنان
- رفع حشرات گیاهان خانگی و گلدان های آپارتمانی روش های
- موارد مصرف جوانه گندم هم عنوان غذا ونیز بجهت ماسک برای پوست
- تفاوت مواد غذایی ارگانیک و فرآوری شده همراه با توضیحات کامل
- وجود میکروب در باشگاه و مکان های ورزشی چگونه بدون نگرانی ورزش کنید؟