دستور چیز کیک ژاپنی چیز کیک با روش تهیه متفاوت و سریع

دستور چیز کیک ژاپنی چیز کیک باروش تهیه متفاوت و سریع

دستور چیز کیک ژاپنی چیز کیک باروش تهیه متفاوت و سریع

چیز کیک ژاپنی

مواد لازم

شکر 140 گرم
تخم مرغ 6 عدد
کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری
کره 50 گرم
پنیرخامه ای 250 گرم
شیر 100 میلی لیتر
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
آرد 60 گرم
نشاسته ی ذرت 20 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

دستور چیز کیک ژاپنی ,چیز کیک با روش تهیه متفاوت ,طرز تهیه چیز کیک ژاپنی , چیز کیک, مواد لازم چیز کیک ژاپنی ,آماده کردن چیز کیک سریع ,پخت دستور چیز کیک ژاپنی

طرز تهیه چیز کیک

اول پنیر خامه ای و کره و شیر رو به روش بن ماری روی بخار آب میذاریم تا کاملا یکدست بشه
کف قالب کیک رو کاغذ روغنی میندازیم و کامل با کره چربش میکنیم، برای این مقدار قالب گرد 25 سانت نیازه یا لوف بزرگ
اگه قالب درزش بازه یا احتمال میره توش آب بره با فویل از بیرون میپوشونیم
فر رو روی 160 درجه میذاریم گرم بشه
آرد و نشاسته رو با هم الک میکنیم
وقتی مایه ی پنیری خنک شد آرد و نشاسته رو بهش اضافه میکنیم و فولد میکنیم تا یکدست بشه
سفیده ی تخم مرغ رو با کرم تارتار کمی میزنیم و سبک که شد شکر رو اضافه میکنیم
با همزن میزنیم تا به استیف پیک یعنی قله ی خمیده برسیم
زرده های تخم مرغ رو به مایه آرد و پنیر اضافه میکنیم البته به همراه آبلیمو و وانیل خوب ویسک میکنیم تا یکدست بشه
مایه ی پنیری رو به سفیده ی تخم مرغ اضافه میکنیم و فولد میکنیم تا یکدست بشه و توی قالب میریزیم
قالب رو توی تابه ی بزرگ تر میذاریم و تا نصف ارتفاع کیک توی تابه آب میریزیم
با ابن روش توی حمام بخار چیزکیکمون پخته میشه، اما آب نباید داخلش بشه
تقریبا 1 ساعت و 10 دقیقه زمان پختش طول میکشه تا کمی روش طلایی بشه و تستر تمیز بیاد بیرون
فر رو خاموش میکنیم و دربش رو نیمه باز میذاریم تا چیزکیک خنک بشه
بعد از 1 ساعت از فر درمیاریم، کاملا از دیواره ها جدا شده و توی ظرف سرو میذاریمش
برای 3 ساعت میذاریم توی یخچال تا خوب سرد بشه.

ارسال شده در تاریخ 7 نوامبر 2018 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,769
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.