طرز تهیه باقلوا رولی لقمه ای شیرینی خوشمزه و پر شیره

باقلوا رولی لقمه ای و زوش پخت اون رو در منزل باهم انجام میدیم شیرینی پرطرفدار و خوشمزه و اصیل ایرانی هست که برای دسر هممیشه آمادش کرد و هم برای پذیرایی که با چایی خیلی میچسبه.

مواد لازم برای تهیه باقلوا رولی چیست ؟

خمیر یوفکا 1بسته

گردوى کوبیده شده 1 و نیم پیمانه

پسته کوبیده شده 1/2پیمانه

پودر هل 1 ق غ

پودر جوز هندى 1 ق غ

دارچین به دلخواه که من 1 ق م استفاده کردم

پودر قند 2 ق غ پر

گلاب به میزان لازم

کره 100گرم از کره گیاهى و یا مخلوط هر دو مى تونید استفاده کنید.

براى شهد باقلوا به دو روش مختلف مى تونید درست کنید که هر دو خوشمزه هستن.

روش اول براى شربت باقلوا

شکر 2پیمانه

آب 1ونیم پیمانه

اسانس هل به دلخواه

آبلیمو 2 ق غ

گلوکز براى براق شدن 1 ق غ پر

روش دوم براى شربت باقلوا

شکر1/5 لیوان

شیر عسلى 1/2 لیوان

آب 2 لیوان

باقلوا رولی لقمه ای

مراحل و طرز تهیه باقلوا رولی لقمه ای :

من خمیر یوفکا مخصوص باقلوا تهیه کردم چون خیلى خوشمزه و تردتر از اون خمیرى میشه که خودمون بخوایم درست کنیم . اول براى شهد همه ى مواد مخلوط وروى حرارت میزاریم تا قوام بیادو کف روى شربت رو مى گیریم وبا برس خیس دور ظرف شربت مى کشیم تا شکرک نبندد و خشک نشود.

بعدموادمیانى که گردوى و پسته کوبیده شده یعنى نه آسیاب و نه ریز،مابین این دو باشه باپودر قند، پودر هل، پودر جوز هندى ،کمى دارچین البته به دلخواه رو باهم مخلوط مى کنیم وکف قالب مستطیلى روچرب کرده بعد خمیر رو ، روى سطح صافى قرار میدیم و با برس کره ذوب شده مى زنیم به صورت پراکنده .

و دوباره ى لایه خمیردیگه روى خمیر قبلى میذاریم به همین ترتیب چهار لایه خمیر روى هم قرار میدیم و مابینش کره ذوب شده مى زنیم و یک طرف خمیر از مواد خشکمون مى ریزیم و روى مواد رو با گلاب اسپرى کردم تا خمیرى بشه و نریزه اگر گلاب دوست نداشتید مى تونید از شیر استفاده کنید.

بعدخمیر رو ، روى مواد برمی گردونیم و رول می کنیم وبرش مى زنیم وداخل سینى فر چیده و در آخرروى باقلوا رو با برس به زعفرون آبکرده وکره مذاب آغشته مى کنیم داخل فر ازقبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه بستگى به حرارت فرداره میزاریم تابپزه از فر در آورده وهمون طور داغ شهد سردشده رووش میریزیم واجازه میدیم تا شربت به خورد باقلوا بره وبا پودر پسته تزئین مى کنم. میتونید به جاى گردو ازبادام یا پسته یا مخلوط هر سه استفاده کرد.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 30 اکتبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 2,768
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.