طرز تهیه پارافه پودینگ موز دسر مجلسی خوشمزه

طرز تهیه پارافه پودینگ موز دسر خوشمزه و عالی و مجلسی که با دستوری که گفتم خیلی راحت می تونید تو خونه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پارافه پودینگ موز چیست ؟

شیر عسلی (تغلیظ شده)، 1 قوطی (400 گرمی)

خامه قنادی فرم گرفته منجمد، 330 گرم

کوکی وانیلی کوچک، حدود 60 عدد (یا هر کوکی دیگری که دوست دارید و یا کیک اسفنجی)

موز، 4 تا 5 عدد حلقه شده

شیر سرد، 2 پیمانه

پودر پودینگ موزی یا پودینگ وانیلی 1 بسته ( 90 تا 100 گرمی)

پنیر خامه ای، 1 بسته (200 تا 220 گرمی)

طرز تهیه پارافه پودینگ موز

مراحل و طرز تهیه پارافه پودینگ موز :

1- داخل یک کاسه، پودر پودینگ و شیر را مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا پودینک شروع به غلیظ شدن کند.

2- داخل ظرفی دیگر پنیر خامه ای و شیر تغلیظ شده را بریزید و هم بزنید تا نرم و اسموتی شود.

3- مخلوط پنیر خامه ای و شیر تغلیظ شده را به مخلوط پودینگ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

4- خامه فرم گرفته را در دو مرحله به آرامی با مخلوط پودینگ و پنیر خامه ای به شکل دورانی مخلوط کنید. مخلوط خامه و پودینگ

را داخل قیف ساده بریزید برای ریختن داخل لیوانها یا حتی می توانید با استفاده از قاشق بریزید.

5- برای چدیمان دسر داخل شاتها، ابتدا چند تکه کوکی کف شات بگذارید و چند حلقه موز روی آن بگذارید و مخلوط خامه را روی آنها بریزید و این لایه ها را تکرار کنید تا شات شما پر شود. سپس در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود. زمان سرو شاتها را با خامه فرم گرفته، کوکی و برشهای موز تزیین کنید.

نکته1: برای چلوگیری از تغییر رنگ موزها، برشهای موز را داخل یک کاسه بریزید و با چند قطره لیمو آنها را مخلوط کرده و پوشش دهید.

نکته2: اگر خامه قنادی نداشتید می توانید معادل همان میزان خامه صبحانه را به همراه مقداری پودر شکر هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس به پودینگ اضافه کنید.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 6 آگوست 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,203
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.