فواید ذرت برای سلامتی آشنایی با یکی از محبوبترین دانههای غلات
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
فواید ذرت برای سلامتی هر چیزی که نیاز دارید درباره ذرت بدانید
فواید ذرت برای سلامتی ذرت شیرین و ذرت ، انواع محبوبی هستند ، اما محصولات کشاورزی تصفیهشده به طور گسترده مصرف میشوند و اغلب به عنوان مواد تشکیلدهنده در غذاهای فرآوری شده استفاده میشوند .
ذرت کل غلات به اندازه دانه غلات سالم است چون غنی از فیبر و بسیاری از ویتامینها ، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها هستند .
به طور معمول ذرت زرد است اما رنگهای دیگر مثل قرمز ، نارنجی ، بنفش ، آبی ، سفید و سیاه دارد .
این مقاله به شما میگوید هر چیزی که نیاز دارید درباره ذرت بدانید را به شما میگوید .
واقعیتهای غذایی
در اینجا واقعیتهای غذایی برای( ۱۰۰ گرم ) از ذرت زرد جوش آورده شدهاست :
کالری : ۹۶
آب : ۷۳ %
پروتئین : ۳.۴ گرم
کربوهیدرات : ۲۱ گرم
شکر : ۴.۵ گرم
فیبر : ۲.۴ گرم
چربی : ۱.۵ گرم
به مانند تمام دانههای غلات ، ذرت در درجه اول از کربوهیدرات تشکیلیافته است .
نشاسته اصلی آن ، رژیم غذایی اصلی آن است که شامل ۲۸ تا ۸۰ درصد از وزن خشک آن است . کورن همچنین مقادیر کمی شکر ( ۱ – ۳ % ) ( ۱ – ۳ % ) فراهم میکند .
ذرت شیرین یا ذرت شکر یک تنوع ویژه با مقدار قند بالاتر در ۱۸ % از وزن خشک است . اکثرا منبع قند است .
با وجود شکر موجود در ذرت شیرین ، شاخص قند بالا ، رتبه پایین یا متوسط در شاخص گلیسمی ( GI ) نیست .
GI معیاری است از این که چگونه کربوهیدرات به سرعت هضم میشود . غذاهایی که در این شاخص رتبه بالایی دارند ممکن است باعث افزایش ناسلامتی در قند خون شوند .
فیبر
شامل مقدار منصفانه فیبر است . یک کیسه متوسط ( ۱۱۲ گرم ) از ذرت بو داده ، حدود ۱۶ گرم فیبر دارد .
پروتئین
یک منبع خوب از پروتیین است . بسته به تنوع ، محتوای پروتیین از ۱۰ تا ۱۵ % متغیر است
روغن ذرت
مقدار چربی ذرت از ۵ تا ۶ درصد متغیر است و آن را یک غذای کمچرب تبدیل میکند.
با این حال ، ذرات ذرت ، محصول فراوان آسیاب ذرت ، غنی از چربی است و برای تولید روغن ذرت ، که یک محصول پختوپز معمولی است ، به کار میرود .
روغن ذرت عمدتا ً از اسیدهای چرب اشباعنشده چند گانه تشکیل میشود ،
همچنین شامل مقادیر قابلتوجهی از ویتامین E ،موجب افزایش عمر و تولید آن به طور بالقوه موثر در کاهش سطح کلسترول است.
ویتامینها و مواد معدنی
ذرت میتواند حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی باشد . قابلذکر است که این مقدار بسته به نوع ذرت به شدت متغیر است .
به طور کلی ، ذرت بو داده غنی از مواد معدنی است در حالی که ذرت شیرین در بسیاری از ویتامینها بیشتر است .
پاپ کورن
این میان وعده محبوب ، به چندین ویتامین و مواد معدنی از جمله :
منگنز . یک عامل ردیابی ضروری ، منگنز در مقادیر زیاد دانهها ، حبوبات ، میوهها و سبزیجات رخ میدهد . به دلیل محتوای اسید پیتیک گیاهی به طور ضعیف از ذرت جذب شدهاست .
فسفر . فسفر یک ماده معدنی است که نقش مهمی در رشد و نگهداری بافتهای بدن ایفا میکند .
منیزیم :. سطوح ضعیف این مواد معدنی مهم ممکن است باعث افزایش خطر بیماریهای مزمن نظیر بیماریهای قلبی شود .
روی . این عنصر ردیابی نقش اساسی بسیاری در بدن شما دارد . به خاطر حضور فسفریکاسید در ذرت ، جذب آن ممکن است ضعیف باشد .
مس . مس به طور کلی در رژیم غذایی غربی کم است . مورد اعتماد ممکن است اثرات زیان آوری بر سلامت قلب داشته باشد.
ذرت شیرین
ذرت شیرین به مقدار زیادی ویتامین به همراه دارد ، از جمله :
اسید پنتو تنیک. هم چنین ویتامین B۵ را نام ببرید ، این اسید تا حدودی در تمام غذاها یافت میشود . بنابراین ، فقر نادر است .
فولات. اسید فولیک که به عنوان اسید فولیک یا اسید فولیک شناخته میشود، یک ماده غذایی ضروری به ویژه در طول دوران بارداری است .
ویتامین B۶ . B۶ یک دسته از ویتامینهای وابسته است ، که متداولترین آنها پیریدوکسین است . آن وظایف مختلفی را در بدن شما انجام میدهد .
نیاسین . هم چنین ویتامین B۳ نام دارد ، نیاسین در ذرت به خوبی جذب نشده است . پختوپز با لیمو میتواند این ماده غذایی را برای جذب بیشتر در دسترس قرار دهد .
پتاسیم یک ماده مغذی ضروری ، پتاسیم برای کنترل فشار خون مهم است و ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد .
ترکیبات گیاهی دیگر
شامل تعدادی از ترکیبات فعال زیستی است که برخی از آنها ممکن است سلامتی شما را افزایش دهند. فواید ذرت برای سلامتی
در حقیقت ، ذرت به مقدار بیشتری از آنتیاکسیدانها به نسبت بسیاری از دانههای ذرت مشترک دیگر میبالد:
اسید فرولیک . این یکی از آنتیاکسیدانهای پلی فنول اصلی در ذرت است که حاوی مقادیر بالاتر آن نسبت به دیگر دانههای غلات مانند گندم ، جو و برنج میباشد .
این خانواده آنتیاکسیدان مسئول رنگ آبی ، ارغوانی و قرمز هستند .
ذت حاوی موادی است ، آن به بهبود سلامت چشم مرتبط است .
یکی از مواد غنی اصلی ذرت ، ماده ای است که به عنوان یک آنتیاکسیدان عمل میکند ، از دید شما در برابر آسیب اکسیداتیو تولید شده توسط نور آبی محافظت میکند .
پاپ کورن انواع ویژهای از ذرت است که وقتی در معرض گرما قرار میگیرد ، میترکد .
این اتفاق زمانی میافتد که آب در مرکز خود به دام میافتد ، به بخار تبدیل میشود و فشار داخلی ایجاد میکند که باعث میشود هسته منفجر شود .
پاپ کورن فواید سلامتی متعددی دارد ، از جمله کاهش خطر بیماریهای قلبی و دیابت نوع ۲ . با این حال , مصرف منظم ذرت بو داده نشده با بهبود سلامت قلب مرتبط نبوده است .
حتی اگر ذرت بو داده نیز به خودی خود سالم است ، اغلب با نوشیدنیهای قندی شیرین خورده میشود و اغلب با نمک اضافه و روغنهای طبخ کالری بالا بار میشود که همه آنها ممکن است به سلامتی شما در طول زمان آسیب برسانند .
پیشنهاد سردبیر
- از خواص آلو خشک بیشتر بدانیم بهترین برای پوست و سلامتی
- خواص شیر شتر فواید شیر و دوغ شتر دربرابر شیرگاو
- روشهای کمک باروری درمان ناباروری در مردان و زنان
- علت بروز عفونت کلیه نشانه ها و علائم آن نگاهی به درمان های خانگی
- عوارض کلر آب *مضرات کلر یک تهدید بزرگ برای سلامتی است**
- درمان تاندون آسیب دیده که پاره نشده و درمان پارگی و کشیدگی تاندون پا