روش پخت لبو قرمز پر از خاصیت و فواید برای سلامتی

روش پخت لبو که توی  فصل پاییز و این روزا هوا که یواش یواش سرد میشه و چیزی که این روزا خوردنش خیلی لذت بخشه. چیزی نیست جز لبو داغ.

آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید

مواد لازم برای تهیه لبو چیست ؟

لبو  یک کیلو

۴ تا ۵ لیوان آب

شکر یک پیمانه (اندازه شکر دلخواه است و می تونید بنا به ذائقه کم  زیاد کنید)

روش پخت لبو

روش پخت لبو :

ابتدا لبو‌ ها را بدون آن که پوست بکنید، کاملا بشویید.

یک قابلمه بزرگ بردارید و ۴ تا ۵ لیوان آب داخل آن بریزید. لبو ها را داخل قابلمه بگذارید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از حدود ۳ ساعت لبو ها پخته شده و آب آن‌ ها کم می‌شود.

در ادامه لبو ها‌ را از قابلمه در آورده و پوست بکنید. سپس آن‌ ها را حلقه حلقه کنید.

شکر‌‌ را با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط کنید. سپس حلقه‌ های لبو را داخل‌ قابلمه ریخته و باز حرارت دهید تا آب لبو کاملا غلیظ شده و شکل شیره‌ شود.

بعد از تقریبا نیم ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره در می‌آید. شیره‌ ای که ته قابلمه می‌ ماند، طعم لبو را محشر می‌کند. لبو ها را داخل بشقاب مناسب سرو کنید.

نوش جان

خواص و فواید لبو :

لبو سرشار از مواد مغذی دیگر مانند آهن، منگنز، مس، پتاسیم، و منیزیم است – که همه آن‌ها خواص خود را دارند. حتی چغندر خام نیز خواص بی‌نظیری دارد که یکی از آن‌ها پیشگیری از سرطان است.

نه فقط ریشه‌ی چغندر، بلکه برگ آن نیز چیز‌هایی برای ارائه دارد. برگ چغندر سرشار از فیبر و پروتئین است و نیز حاوی ویتامین K. (خاصیت انعقاد خون) و کلسیم (برای تقویت استخوان و دندان) است.

وجود کلسیم، بتائین، ویتامین‌های B، آهن، و آنتی اکسیدان لبو را به یکی از بهترین خوراکی‌ها برای کبد تبدیل کرده‌است.

هم‌چنین لبو صفرا را رقیق کرده و باعث می‌شود به راحتی در کبد و روده‌ی کوچک جریان داشته‌باشد و این به بهبود سلامت کبد کمک می‌کند.

ارسال شده در تاریخ 10 دسامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 930
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.