روش فیلینگ کیک و خامه کشی با چهار مرحله آسان

روش فیلینگ کیک و اینکه جلوری کیک رو خامه کشی کنیم من اینجا با تمام جزییات و نکات طلایی همه رو جمع کردم بادقت مطالعه کنید.

معنی فیلینگ کیک چیست؟

فیلینگ کیک (filling) یا پر کردن کیک اصطلاحی است که به خامه‌کشی کیک اطلاق می‌شود. کیک‌های اسفنجی ساده را با استفاده از فیلینگ می‌توانید به یک کیک خامه‌ای خوشمزه و جذاب تبدیل کنید.

نحوه فیلینگ کیک در چهار مرحله آسان:

برای شروع تزئین کیک، ابتدا باید یک کیک اسفنجی مقاوم و خوب داشته باشیم. ما به صورت لایه لایه شروع به خامه‌کشی این کیک خواهیم کرد.

چگونه یک کیک را خامه‌کشی کنیم؟

برای خامه‌کشی و روش فیلینگ کیک ، ابتدا باید کیک را به لایه‌هایی با ارتفاع مساوی تقسیم کنید. مثلا اگر دو کیک با ارتفاع ۱۰ سانتیمتر دارید، می‌توانید آنها را به چهار کیک با ارتفاع ۵ سانتیمتر تقسیم کنید.

کیکی که برای پایه انتخاب می‌شود معمولا از آرد، شکر، تخم‌مرغ و مغز گردو ساخته می‌شود.

برای بریدن کیک به صورت لایه‌ای، ابتدا باید مطمئن شوید که کیک سرد شده است. سپس باید گنبد یا تاج کیک را ببرید. (یک لایه باریک را ببُرید تا سطح کیک صاف و یکدست شود) این کار ظاهر کیک را خراب نمی‌کند و اگر این مرحله را انجام ندهید، خامه‌کشی کیکتان زیبا نخواهد شد.

روش فیلینگ کیک

چگونه کیک را به لایه‌های مساوی تقسیم کنیم؟

باید کیک را به صورت افقی و با استفاده از یک چاقوی دندانه‌دار برش بزنید. برای اینکه لایه‌ها مساوی و صاف بریده شوند بهتر است از خط‌کش و خلال دندان استفاده کنید.

در ابتدا کیک را روی یک پایه گردان قرار دهید و سپس با استفاده از خط‌کش، ارتفاع لایه کیک را تعیین کرده و خلال دندان را دور تا دور کیک با فاصله‌های مشخص فرو کنید.

چاقوی تیز و دندانه‌دار را در دست گرفته و دستتان را با زاویه ۹۰ درجه از بدن خود نگه دارید و مطابق تصویر کیک را برش بزنید.
با این روش می‌توانید به سادگی کیک را به لایه‌های مساوی تقسیم کنید.

دقت کنید ارتفاع لایه‌های کیک، بیشتر یا کمتر از ۵ سانتیمتر نشود. لایه‌هایی با ضخامت ۵ سانتیمتر برای خامه‌کشی بسیار مناسبند.

ابزار خامه‌کشی کیک:

۱- صفحه گردان

۲- صفحه زیر کیک که باید متناسب با اندازه کیک شما باشد.

۳- لیسک

۴- قیف قنادی پر شده از آیسینگ، گاناش یا خامه (به انتخاب شما)

۵- ماسوره در اندازه‌های مختلف

۶- خامه برای پر کردن سطح کیک

۷- حداقل دو لایه کیک

گام اول:
کمی خامه روی صفحه زیر کیک بمالید. این کار کمک می‌کند تا کیک از جای خود تکان نخورد.
گام دوم:
لایه پایینی کیک را روی صفحه قرار دهید. سپس با استفاده از قیف قنادی، یک خط ضخیم از آیسینگ یا خامه دور لبهء داخلی کیک بکشید. این کار باعث ایجاد یک لبه یا مرز می‌شود تا در هنگام خامه‌کشی، خامه به بیرون کیک نشت نکند.
گام سوم:
با استفاده از لیسک، وسط کیک را با خامه و آیسینگ پر کنید. در صورت لزوم برای لایه‌های بعدی نیز همین کار را انجام دهید.
می‌توانید طعم‌های مختلفی را به خامه اضافه کنید یا از حلقه‌های موز و گردوی خرد شده، در میان لایه‌های کیک استفاده کنید.
گام چهارم:
هنگام قرار دادن لایه بالایی روی لایه پایینی، دقت کنید که دو لایه دقیقا روی هم قرار بگیرند و کج نشوند.
این کار به حفظ استحکام کیک کمک می‌کند.

چند نکته برای خامه‌کشی کیک و روش فیلینگ کیک :

• کیک را پس از خامه‌کشی حتما در یخچال قرار دهید و آن را فقط در زمان سرو کردن از یخچال خارج کنید.

• از میوه‌های تازه و توت‌ها در خامه‌کشی کیک استفاده نکنید؛ مگر اینکه بدانید همیشه آن را در یخچال نگه می‌دارید زیرا میوه تازه هم مثل خامه، در دمای اتاق زود فاسد می‌شود.

• کیک‌سازها توصیه می‌کنند که مخلوط کردن مربا و ژله با خامه می‌تواند یک فیلینگ نرم و تازه و خوشمزه به شما بدهد.

• از طعم دهنده‌ها و عصاره‌ها برای بهبود طعم کیک خود استفاده کنید. کمی اسانس یا آب لیموی تازه و چند قطره رنگ خوراکی زرد، راهی برای تهیه یک کرم لیمویی خوشمزه است.

• کیک را بیش از حد با خامه نپوشانید. درست است که کیک پر خامه زیباتر به نظر می‌رسد، اما این کار باعث سنگین شدن کیک شما می‌شود و اگر کیک را در فضای خارج از یخچال قرار دهید ممکن است به علت گرما، خامه آب شود و دکوراسیون کیک بهم ریخته یا حتی باعث فرو ریختن آن شود.

ارسال شده در تاریخ 2 دسامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,353
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.