حلوا هویج با کراست بیسکویتی طرز تهیه و توضیح مراحل پخت

حلوا هویج با کراست بیسکویتی با دستور تهیه مرحله به مرحله

حلوا هویج با کراست بیسکویتی  بسیار لذیذ و نوعی حلوای بوتیکی است که در مراسم ها و مناسبات می تونید تهیه کنید و  برای پذیرایی از مهمانان استفاده کنید.

مواد لازم برای کراست بیسکویتی

بیسکوییت پتی بور یا ساقه طلایی پودر شده 200 گرم
کره ذوب شده 100 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم حلوا

آرد برنج 1 پیمانه
کره 100 گرم
روغن جامد 60 گرم
هویج پوست گرفته 500 گرم
آب 2 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای شربت حلوا

شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب یک دوم پیمانه
زعفران ساییده 1 قاشق چایخوری
پودر هل 1 قاشق جایخوری

طرز تهیه کراست بیسکوییتی

بیسکوییت مورد نظر را به کمک آسیاب پودر کرده با دارچین و پودر نارگیل مخلوط می کنیم ،کره ذوب شده را اضافه کرده و مخلوط پی کنیم
مواد منسجم نیست و پودری هست
کف قالب مورد نظر باید پرس شود
هم می توانید از قالب کمربندی بزرگ استفاده کنید و هم قالب های تک نفره
پس از پرس کردن به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار می دهیم تا کراست کاملا سفت شود
حال می توان حلوای آماده را روی کراست بریزیم

طرز تهیه شربت حلوا

آب و شکر را به همراه زعفران روی حرارت قرار می دهیم تا شکر کاملا داخل آب حل شود وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و هل و گلاب را اضافه می کنیم
(شربت نباید زیاد بجوشد همین که به جوش آمد از روی حرارت بر می داربم)

حلوا هویج با کراست بیسکویتی

طرز تهیه حلوا هویج

ابتدا هویج پوست کنده را حلقه حلقه کرده و به همراه دو لیوان آب داخل قابلمه میریزیم به علاوه یک قاشق غذا خوری شکر و یک قاشق غذاخوری از 60 گرم روغن جامدمون…می گذاریم هویج کاملا پخته شود و آب آن به خوردش رود
هویج پخته را کاملا میکس می کنیم
هویج میکس شده را در تابه ریخته ،کره را به آن افزوده و روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود و به روغن آید،در این مرحله از روی حرارت بر می داریم
حال آرد برنج را با روغن جامد تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود ولی رنگ آرد تغییر نکند هویج پوره شده را به آرد اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم کمی که تفت خورد شربت را به مواد اضافه می کنیم
روی حرارت متوسط تند تند به همزدن ادامه میدهیم تا شربت به خورد حلوا برود و حلوا کاملا از کف ظرف جدا شود
حلوای ما آمادست
حلوا که کمی از حرارت افتاد روی کراست داخل قالب میریزیم.
نیازی به استراحت داخل یخچال ندارد و به راحتی می توانیم قالب را خارج کنیم .
اگر از قالب کمربندی استفاده کردید حداقل 3 ساعت حلوا داخل یخچال استراحت کند بعد از قالب خارج کنید.

 

ارسال شده در تاریخ 18 دسامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 1,021
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.