طرز تهیه شارلوت انار کیک مخصوص و عالی ایده شب یلدا

طرز تهیه شارلوت انار به همراه آموزش کیک قرمز

طرز تهیه شارلوت انار از کیک ها و دسر های خوشمزه ای است که طعم اون محبوب افراد هست و  حتی این دسر رو در شب یلدا هم میتونید درست  کنید و لذت ببرید .

مواد لازم کیک:

🔸تخم مرغ 6 عدد
🔸شکر 150 گرم
🔸آرد 150 گرم
🔸بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
🔸آب جوش 3 قاشق سوپخوری
🔸وانیل 1/8 قاشق چایخوری

مواد لازم:

🔸پنیر خامه ای 400 گرم
🔸شکر 150 گرم
🔸خامه فرم گرفته 350 گرم
🔸پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری سر پر
🔸آب 80 میلی لیتر ( 1/3پیمانه)
🔸انار دون شده 200 گرم
مواد لازم تزیین:
🔸خامه فرم گرفته حدود 200 گرم
🔸پودر کیک قرمز حدود 2 پیمانه

طرز تهیه شارلوت انار

طرز تهیه و آماده سازی شارلوت انار

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید و بلافاصله آب جوش را اضافه کنید و در حدی بزنید که زرده ها سبک و سفید شود. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد . سفیده فرم گرفته را به زرده اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. آرد ، بیکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مواد الک کرده و به صورت دورانی هم بزنید. مواد را داخل قالب شارلوت که کاغذ انداخته اید ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید. پس از پخت کیک را داخل قالب خنک کنید. سپس از قالب خارج کرده و کاغذ را از قالب جدا کرده و مجدداً به داخل قالب برگردانید. روی کیک را به اندازه یک دایره 5 سانت بریده و از رویش بردانید سپس داخل کیک را خالی کنید.

طر تهیه مواد میانی:

پودر ژلاتین را روی آب پاشیده و کنار بگذارید تا اسفنجی شود سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود. پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکرحل شود. ژلاتین حل شده خنک را اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط کنید و در آخر، خامه فرم گرفته را اضافه کرده با لیسک به حالت دورانی هم بزنید. در آخر انار را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مواد آماده را داخل کیک خالی شده ریخته و تکه کیک جدا شده از روی کیک را روی آن قرار داده و قالب را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس شالوت را داخل ظرف برگردانده و با خامه زده شده تزیین کنید و پودر کیک قرمز را رو دور تا دور کیک بپاشید.
نکته:
برای پخت کیک قرمز، از مواد کیک اسفنجی قرمز استفاده کرده و تمام مراحل کیک اسفنجی را انجام داده فقط پس از خوب زدن زرده تخم مرغ و شکر رنگ قرمز خوراکی را به اندازه دلخواه داخل زرده ریخته و مخلوط کنید.

 

ارسال شده در تاریخ 20 دسامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 180
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.