‌ طرز تهیه بسبوسه پنیری آموزش پخت شیرینی عربی بسیار خوشمزه

‌ طرز تهیه بسبوسه پنیری با بافت عالی و لطیف

‌ طرز تهیه بسبوسه پنیری یه شیرینی عربی فوق العاده خوشمزه که بافتی شبیه کیک داره و بسیار دلچسب و همه پسنده و البته خیلی هم ساده درست میشه

مواد لازم برای  بسبوسه پنیری:

تخم مرغ 2 عدد
وانیل کمی
روغن مایع یک چهارم لیوان
بکینگ پودر 1 ق چ
خامه صبحانه 1 لیوان
پودر نارگیل 1 لیوان
شکر سه چهارم لیوان
آرد سمولینا(سمیت) نصف لیوان
آرد سفید نصف لیوان
پنیر خامه ای 250 گرم
شیر 2 ق غ
خامه صبحانه برای تزیین به میزان لازم

مواد لازم برای شربت:

شکر سه چهارم لیوان
آب سه چهارم لیوان
آبلیموی تازه 2-3 قطره
هل، زعفران، گلاب کمی فقط برای معطر کردن شربت

‌طرز تهیه بسبوسه پنیری

طرز تهیه شربت:

آب و شکر رو بذارید بجوشه، وقتی غلیظ شد آبلیمو رو بهش اضافه کنید و کمی بعد هم هل، زعفران و گلاب رو اضافه کنید و 2-3 قل که زد از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا سرد بشه. ‌

مراحل تهیه بسبوسه:

فر رو با حرارت 190 درجه روشن کنید.
پنیر خامه ای و شیر رو با هم مخلوط کنید تا کمی شل بشه و راحت تر بشه بازش کرد. بعد یه لایه سلفون رو پهن کنید و مخلوط پنیر رو بریزید روش و با لیسک بازش کنید تا به اندازه قالب بشه. پنیر و سلفون زیرش رو توی سینی بذارید تو یخچال تا کمی سفت بشه و خودش رو بگیره تخم مرغ، وانیل، روغن مایع، بکینگ پودرخامه ی صبحانه، پودر نارگیل و شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت 3 دقیقه هم بزنید.
بعد آرد سفید و سمولینا یا سمید رو اضافه کنید و هم بزنید.
نصف مایه رو توی قالب پیرکس به ابعاد 22×29 سانت بریزید و روش رو صاف کنید.
پنیر رو از توی یخچال در بیارید و از سمتی که سلفون نداره روی مایه بسبوسه بذارید و به آرومی سلفون رو از روش جدا کنیدبه این ترتیب یه لایه پنیر روی مخلوط بسبوسه قرار می گیره. اگه پنیر رو بزرگتر از قالب باز کردید که الان میتونید اضافاتش رو بگیرید و اگه کوچیکتره، کمی پنیر روی جاهایی که خالی مونده بذارید.
‌‌ ‌

نوش جان

اینستاگرام شاپ پاتوق

ارسال شده در تاریخ 3 می 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 322
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.