طرز تهیه مرغ ترش رشتی با دستور پخت عالی و اصیل شمالی

طرز تهیه مرغ ترش رشتی آموزش انواع غذاهای سنتی

طرز تهیه مرغ ترش رشتی آخ که غذاهای محلی چقدر طرفدار داره تازه اگه اون غذا شمالی هم باشه که دیگه غوغا میکنه. به خصوص که در هر محله و منطقه ای غذاهای سنتی یادآور فضای دوست داشتنی و صمیمی دوران قدیم و ایام کودکی رو به همراه داره این غذا با تمام سادگیش اون طعم و مزه قدیم رو زنده می کنه

مواد لازم مرغ  ترش شمالی

🔸مرغ ( محلی یا شهری ) نصف یک عدد
🔸سبزی محلی یا جعفری و گشنیز 500 گرم
🔸تخم‌ مرغ 2 عدد ( تخم مرغ ذائقه ای وسلیقه ای است و اگر  نخواستید میتونید اضافه نکنید )
🔸لپه یک پیمانه
🔸آبلیمو یا رب انار یا آب نارنج به اندازه کافی
🔸نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه مرغ ترش رشتی

روش تهیه و آماده سازی مرغ ترش رشتی:

ابتدا کار سبزی رو ریز خرد کرده و سرخ می کنیم. همزمان در ظرف دیگری لپه و مرغ را در قابلمه می ریزیم تا خوب و با شعله ملایم  بپزه. بعد از پختن، سبزی هارو همراه آبلیمو یا رب انار یا آب نارنج (یا مخلوطی از هر سه ) به مرغ اضافه می کنیم.
اگه تخم مرغ می خواین بزنین تخم‌مرغ‌ ها رو هم زده به مخلوط مرغ اضافه کنین. بعد از 10 دقیقه  که تخم مرغ ها کاملا پخت غذا حاضره.  در طول پخت بهتره با شعله کم بزارین بیشتر بمونه روی شعله  تا جا بیوفته .

روش آماده سازی این خورشت بسیار آسون و راحت هست و مزه خاص و خوشمزه ای داره و حتما خوشتون میاد .

البته رو ش پخت مرغ ترش به چندین صورت هست و حتی در شمال و استان ها  حتی گاهی شهر ها به طور متفاوتی تهیه می کنند . نوع طبخ این غذا حتی در دو استان مازندران و گیلان متفاوت است . البته تفاوت ها زیاد فاحش نیست . این دستوری که به شما ارائه داده شد مخصوص شهر رشت هست به این دلیل مشهور به مرغ ترش رشتی است .

 

 

ارسال شده در تاریخ 9 ژانویه 2020 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 1,128
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.