طرز تهیه خوراک ران مرغ و قارچ به همراه سیر بسیار لذیذ

ران مرغ و قارچ از خوراک های خوشمزه و لذیذ است که در آن از سیر و سرکه بالزامیک برای خوش طعم و لذیذ کردنش استفاده می کنیم حتما توی خونه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای پخت ران مرغ با قارچ سیر چیست ؟

6 تکه ران مرغ فیله شده(بدون پوست و استخوان)

1 قاشق چایخوری آویشن خشک

1/2 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

5 نوار بیکن خرد شده

250 گرم قارچ

1/3 لیوان سرکه بالزامیک

1 قاشق غذاخوری کره

4 حبه سیر خرد شده یا رنده شده

1/3 لیوان آب مرغ(آب جوش و استاک مرغ)

1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده برای تزیین

فلفل سیاه پودر پیاز

ران مرغ و قارچ

مراحل و طرز تهیه ران مرغ و قارچ :

ابتدا تکه های مرغ را با آویشن، نمک، فلفل، پودر پیاز (یا پیاز خرد شده) و (هر ادویه دلخواه دیگر) مرینیت کنید، چند دقیقه استراحت دهید تا مزه دار شوند،

و سپس در یک ماهی تابه با روغن کم سرخ کنید هر دو طرف ران مرغ را، برای هر طرف 3_4 دقیقه تا زمانی که روی مرغ طلایی شود، کافی است.

حالا مرغ ها را از تابه در آورده و در همان ماهیتابه بیکن های خرد شده را سرخ کنید و در یک ظرف کنار بگذارید (اگر از بیکن استفاده نمی کنید می توانید پیاز خرد شده جایگزین کنید) سپس کره را اضافه کنید و قارچ خرد شده را تفت دهید،در این مرحله نمک بزنید و سیر را اضافه کنید تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

سپس سرکه بالزامیک و آب مرغ را اضافه کرده، هم بزنید و اجازه دهید به جوش بیاید، و بعد مرغ و بیکن سرخ شده را به ماهی تابه برگردانید و روی حرارت ملایم بماند تا هم سس غلیظ شود و هم فیله های مرغ کامل پخته شود، سپس با جعفری خرده شده تزیین و سرو کنید،

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 5 می 2021 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 44
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.