طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با اسفناج و چاشنی های عالی

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر روش بدون قبضه بسیار خوش طعم

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر روی اجاق گاز بدون نیاز به فر به همراه سبزیجات و چاشنی های خوشمزه و زعفران که عطر عالی به سینه مرغ شکم پر می دهد در ادامه آموزش این غذای خوشمزه روداریم :

مواد لازم برای سینه مرغ شکم پر دو عدد:

یک عدد شینسل مرغ بدون فیله
اسفناج 10 برگ
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز سرخ شده به مقدار لازم
سیر له شده 3 حبه
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک ، فلفل سیاه ، زنجبیل ؛ زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر

طرز تهیه و پخت سینه مرغ شکم پر:

برای شروع ابتدا شینسل ها یا همان تیکه های سینه مرغ رو چند ساعتی در پیاز ؛ ابلیمو؛ زعفران؛ نمک؛ فلفل سیاه و کمی ابغوره می خوابانیم.
سپس گوجه فرنگی ها رو در اب روی اجاق گذاشته چند قل که خورد برداشته و پوست کنده سپس با دو قاشق روغن زیتون و مقداری نمک تف داده تا به حالت سس درآید.
حالا اسفناج ها رو ساتوری ریز می کنیم با پیاز و سیر و ادویه ها و سسی که اماده شده مخلوط کرده کمی تف داده شود.
شینسل را از به دو تکه تقسیم کرده , هر کدام رو از وسط به حالت قبضه کردن برش زده دقت کنید فقط به اندازه ای برش بخورد که مواد را داخل آن پر کنیم ,سپس مواد اماده شده را داخل انها به میزان مساوی پر می کنیم در انتها دو برگه سالم اسفناج می گذاریم و با خلال دهانه آنرا قفل می کنیم تا از ریختن مواد جلوگیری شود .
سپس روی شینسل ها رو با چرتکه آغشته به زعفران می کنیم , بعد از انجام مراحل بالا انرا در ماهی تابه سرخ می کنیم بهتر است  درب ماهیتابه بسته باشد و شعله یا حرارت گاز زیاد نباشد چون در این حالت بیرون مرغ میسوزه و داخلش خوب نمی پزه . حتما شعله ملایم باشد
برای پخت حدودا یک ساعت زمان لازم دارد.

طرز تهیه کتلت شکم پر هندی آموزش انواع کوکو و کتلت
ارسال شده در تاریخ 6 آوریل 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 857
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.