طرز تهیه کرپ مرغ غذایی مناسب یک وعده یا میان وعده
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرز تهیه کرپ مرغ با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه کرپ مرغ آموزش یک مدل غذا ساده بسیار خوشمزه که برای تغذیه مدرسه مناسبه یا به عنوان یک وعده یا میانوعده برای محل کارتون و مدرسه بچه ها داریم
مواد لازم تهیه کرپ مرغ
سینه مرغ
چند حبه سیر رنده شده
ادویه ( پاپریکا ، فلفل ، آویشن ، … )
قارچ
فلفل دلمه ای خرد شده
ک مدل پنیر طعم دهنده مثل پنیر پارمزان
مواد لازم نان کرپ
سه تا تخم مرغ
نمک و فلفل
نصف لیوان آب
نصف لیوان شیر
حدودا یک لیوان آرد
یک قاشق غذاخوری روغن مایع
روش پخت و آماده سازیکرپ مرغ
برای تهیه کرپ مرغ ، سینه مرغ رو خرد کنید با چند حبه سیر رنده شده و ادویه ( پاپریکا ، فلفل ، آویشن ، … ) کمی تفت بدید ، مرغ که آب انداخت قارچ سرخ شده رو اضافه کنید ، حرارت رو کم کنید ، در تابه رو ببندید بذارید ده دقیقه بپزه ، بعد از این مدت فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه حرارت رو خاموش کنید چون قرار نیست فلفل ها سرخ بشه ، مخلفات کرپ آماده اس اما میتونید تو این مرحله یک مدل پنیر طعم دهنده مثل پنیر_پارمزان اضافه کنید ، من از پنیر_سیاه_مزگی که همون پنیر_بز هست استفاده کردم .
برای نان کرپ ، سه تا تخم مرغ رو با نمک و فلفل هم بزنید نصف لیوان آب ، نصف لیوان شیر ، یک قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید ، بعد حدودا یک لیوان آرد به تدریج بریزید و مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسید ، اگر آرد گوله شد از الک ریز مایه کرپ رو رد کنید .
تابه نچسب رو بذارید روی حرارت ، فقط برای اولین کرپ خیلی کم چرب کنید ، یک ملاقه کوچیک از مایه کرپ بریزید تو تابه خیلی سریع تابه رو بچرخونید تا یکدست پخش بشه ، بذارید با حرارت ملایم بپزه ، وقتی روش حباب زد برش گردونید تا سمت دیگه اش هم بپزه .
از مخلفات روی نون کرپ بذارید در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا روش بریزید کرپ رو رول کنید یا بقچه ای بپیچید ، تو این مرحله میتونید کرپ رو سرخ کنید یا یک ورق پنیر روش بذارید و بفرستیدش توی فر .
اما من خواستم غذامون سالم تر باشه به همین خاطر کرپ ها رو روی صفحه گریل ساندویچ میکر گذاشتم اما در دستگاه رو کامل نبستم فقط خواستم کمی تحت فشار باشه روش خط بیافته
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
برای نان کرپ ، سه تا تخم مرغ رو با نمک و فلفل هم بزنید نصف لیوان آب ، نصف لیوان شیر ، یک قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید ، بعد حدودا یک لیوان آرد به تدریج بریزید و مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسید ، اگر آرد گوله شد از الک ریز مایه کرپ رو رد کنید .
تابه نچسب رو بذارید روی حرارت ، فقط برای اولین کرپ خیلی کم چرب کنید ، یک ملاقه کوچیک از مایه کرپ بریزید تو تابه خیلی سریع تابه رو بچرخونید تا یکدست پخش بشه ، بذارید با حرارت ملایم بپزه ، وقتی روش حباب زد برش گردونید تا سمت دیگه اش هم بپزه .
از مخلفات روی نون کرپ بذارید در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا روش بریزید کرپ رو رول کنید یا بقچه ای بپیچید ، تو این مرحله میتونید کرپ رو سرخ کنید یا یک ورق پنیر روش بذارید و بفرستیدش توی فر .
اما من خواستم غذامون سالم تر باشه به همین خاطر کرپ ها رو روی صفحه گریل ساندویچ میکر گذاشتم اما در دستگاه رو کامل نبستم فقط خواستم کمی تحت فشار باشه روش خط بیافته
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه للک یا منه غذای جنوبی بسیار لذیذ و مقوی
- طرز تهیه خورشت چغاله بادام و کرفس نوبر بهار با طعمی لذیذ
- طرز تهیه شیرینی های کبریتی با دستور پخت مرحله به مرحله
- طرز تهیه قرابیه سیب دارچین با دستور پخت مرحله ای
- تزیین غذا با هویج دورچین هویج تزیین های بی نظیر سالاد با هویج
- طرز تهیه شیرینی چنگالی با کمترین مواد اولیه
ارسال شده در تاریخ 17 ژانویه 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی