طرز تهیه مرغ کاری هندی خورشت هندی به همراه برنج زعفرانی

طرز تهیه مرغ کاری هندی با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ کاری هندی ,  غذایی در رستوران های  محلی هندی بسیار پخت میشه و طرفداران بسیاری داره که ادویه زیادی دارد و طعمی فوق‌العاده دارد .
این غذا سس فراوان دارد بسته به ذائقه شما میزان تندی آن را می توانید کم و زیاد کنید اما در نوع اصلی آن بسیار تند است.

طرز تهیه مرغ کاری هندی

مواد لازم برای خورشت مرغ کاری هندی:

روغن زیتون : یک چهارم پیمانه

پیاز : دو عدد متوسط

گوجه فرنگی : دو عدد متوسط

سیر : دو حبه

زنجبیل تازه : یک تکه کوچک

تخم گشنیز : دو قاشق مربا خوری

زیره : یک قاشق مربا خوری

زردچوبه : یک دوم قاشق مربا خوری

پودر دارچین : یک دوم قاشق مربا خوری

فلفل قرمز : یک دوم قاشق مربا خوری

پودر کاری : دو قاشق مربا خوری

طرز تهیه مرغ کاری هندی

مرغ بدون پوست : یک کیلوگرم

ماست چکیده : یک پیمانه

شیر نارگیل : یک دوم پیمانه

آب ولرم : یک پیمانه و نیم

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه مرغ کاری هندی

 

طرز تهیه و مراحل پخت  خورشت مرغ کاری  هندی :

ابتدا مرغ ها را به قطعات کوچک خرد کنید و کنار بگذارید . سپس زنجبیل تازه را به رشته های باریک خرد کنید تا در هنگام پخت مواد شما آماده باشند .

مقداری روغن در تابه بریزید تخم گشنیز و زیره را در آن تفت دهید و کنار قرار دهید .

 

پیاز ها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت بدهید ، هنگامی که پیاز ها سبک شدند زنجبیل را همراه با سیرهای له شده به پیاز بیفزایید .  ادویه جات تفت داده شده را به پیاز اضافه کنید . و همزمان زردچوبه ، فلفل قرمز ، نمک و در آخر ادویه کاری را به دیگر مواد بیفزایید .  پس از کمی تفت ، تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید . حالا گوجه ها را پوره کنید و به خورشت مرغ کاری در حال طبخ اضافه کنید .

آب را در قابلمه بریزید و اجازه دهید که مواد با حرارت ملایم به مدت ده دقیقه بپزد .

هنگامی که مرغ ها نیم پز شد ، ماست و شیر نارگیل را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و از آب خورشت کاری در حال پخت به آن اضافه کنید و هم بزنید .

این نکته را در هنگام اضافه کردن ماست رعایت کنید تا ماست به اصطلاح نبرد .

سپس مواد را به قابلمه اضافه کنید و پانزده دقیقه زمان دهید تا مرغ کامل پخته و طعم مواد به خوبی با هم مخلوط شود .

در انتها می توانید در صورت تمایل مقداری فلفل سبز خرد شده اضافه کنید .

طرز تهیه مرغ کاری هندی

خورشت مرغ کاری هندی را می توان با برنج یا نان نوش جان کنید .

در نوع هندی برنج مخصوص این خورش به صورت کته یا دمی همراه بی مقداری زعفران  پخته میشه و این گونه سرو میشه

نوش جان

 

 

 

ارسال شده در تاریخ 27 آوریل 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 2,293
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.