طرز تهیه مرغ کاری هندی خورشت هندی به همراه برنج زعفرانی
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرز تهیه مرغ کاری هندی با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه مرغ کاری هندی , غذایی در رستوران های محلی هندی بسیار پخت میشه و طرفداران بسیاری داره که ادویه زیادی دارد و طعمی فوقالعاده دارد .
این غذا سس فراوان دارد بسته به ذائقه شما میزان تندی آن را می توانید کم و زیاد کنید اما در نوع اصلی آن بسیار تند است.
مواد لازم برای خورشت مرغ کاری هندی:
روغن زیتون : یک چهارم پیمانه
پیاز : دو عدد متوسط
گوجه فرنگی : دو عدد متوسط
سیر : دو حبه
زنجبیل تازه : یک تکه کوچک
تخم گشنیز : دو قاشق مربا خوری
زیره : یک قاشق مربا خوری
زردچوبه : یک دوم قاشق مربا خوری
پودر دارچین : یک دوم قاشق مربا خوری
فلفل قرمز : یک دوم قاشق مربا خوری
پودر کاری : دو قاشق مربا خوری
مرغ بدون پوست : یک کیلوگرم
ماست چکیده : یک پیمانه
شیر نارگیل : یک دوم پیمانه
آب ولرم : یک پیمانه و نیم
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه و مراحل پخت خورشت مرغ کاری هندی :
ابتدا مرغ ها را به قطعات کوچک خرد کنید و کنار بگذارید . سپس زنجبیل تازه را به رشته های باریک خرد کنید تا در هنگام پخت مواد شما آماده باشند .
مقداری روغن در تابه بریزید تخم گشنیز و زیره را در آن تفت دهید و کنار قرار دهید .
پیاز ها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت بدهید ، هنگامی که پیاز ها سبک شدند زنجبیل را همراه با سیرهای له شده به پیاز بیفزایید . ادویه جات تفت داده شده را به پیاز اضافه کنید . و همزمان زردچوبه ، فلفل قرمز ، نمک و در آخر ادویه کاری را به دیگر مواد بیفزایید . پس از کمی تفت ، تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید . حالا گوجه ها را پوره کنید و به خورشت مرغ کاری در حال طبخ اضافه کنید .
آب را در قابلمه بریزید و اجازه دهید که مواد با حرارت ملایم به مدت ده دقیقه بپزد .
هنگامی که مرغ ها نیم پز شد ، ماست و شیر نارگیل را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و از آب خورشت کاری در حال پخت به آن اضافه کنید و هم بزنید .
این نکته را در هنگام اضافه کردن ماست رعایت کنید تا ماست به اصطلاح نبرد .
سپس مواد را به قابلمه اضافه کنید و پانزده دقیقه زمان دهید تا مرغ کامل پخته و طعم مواد به خوبی با هم مخلوط شود .
در انتها می توانید در صورت تمایل مقداری فلفل سبز خرد شده اضافه کنید .
خورشت مرغ کاری هندی را می توان با برنج یا نان نوش جان کنید .
در نوع هندی برنج مخصوص این خورش به صورت کته یا دمی همراه بی مقداری زعفران پخته میشه و این گونه سرو میشه
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه مربا و شربت آلبالو در منزل به رعایت نکات اصلی
- طرز تهیه فالوده شیرازی دسر سنتی بسیار خنک و خوشمزه
- طرز تهیه نان سیب مفید و مقوی برای میان وعده با دستور پخت عالی
- طرز تهیه آش سبزی شیرازی با دستور مرحله ای
- طرز تهیه خورش لوبیا سبز بسیار مفید و مقوی غذای کاملا خونساز
- طرز تهیه آش ماست غذای سنتی پرطرفدار با دستور پخت ساده