طرز تهیه مرغ با سس ذغال اخته غذای خوشمزه و مجلسی

مرغ با سس ذغال اخته علاوه طعم و عطر عالی اون یک غذای کامل و مجلسی است که توصیه می کنم حتما توی خونه درست کنید و نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه مرغ با سس مخصوص زغال اخته چیست ؟

مرغ نیمچه یا جوجه (زیر یک کیلو و نیم ) :۱ عدد

پیاز: ۱ عدد

ذغال اخته: ۲ کیلو

نمک و فلفل سیاه، قرمز، پاپریکا و ادویه و پودر سیر و پیاز

رب گوجه فرنگی: نوک‌ ق چ

روغن و کره

چند قطره لیمو ترش تازه

کمی شکر قهوه ایی

یه شاخه رزماری

طرز تهیه مرغ با سس ذغال اخته

مراحل و طرز تهیه مرغ با سس ذغال اخته :

مرغ رو پاک کنین ولی پوستش رو نکنین ،حسابی داخل شکم و دنده هاش رو بشورین تا لخته خون نداشته باشه ، خشک کنین.
داخل ماهیتابه کمی روغن و کره با نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و‌ یه شاخه رزماری بریزیین کمی سرخ کنین (فقط رنگش عوض بشه )

ذغال اخته ها رو پاک کنیبن، بشویین داخل قابلمه بریزین و‌ با یه لیوان آب بپزه. نیم ساعت طول می کشه.

وقتی اخته ها پخت و بدون آب شد ، داخل آبکش فلزی بریزین با پشت قاشق صاف کنیبن تا گوشت و پوست و هسته کاملا جدا بشه.

یه قاشق غذا خوری کره رو ذوب کنیبن کمی رب گوجه تفت بدین ، گوشت ذغال اخته رو به همراه چند قطره لیموی تازه ، و اگه‌ دوست دارین کمی (شکر) و نمک و فلفل مزه دار کنیین و اجازه بدین با حرار ت کم بپزه و جا بیفته.

مرغ رو داخل سینی فر بزارین شکمش رو با یه پیاز کوچیک و چند قاشق سس ذغال اخته ی جا افتاده پر کنیبن . کمی سس

روی مرغ براش کنین. این کار رو چند بار تا پایان پخت تکرار کنیین. مرغ رو به‌ مدت ۲ ساعت داخل فر قرار بدین تا حسابی برشته و سرخ بشه در نهایت مرغ ترش و اخته ایی شما آماده ست.

مقداری سس غلیظ شده کنار خوراک مرغ قرار بدین. این خوراک با پلو یا نون سرو میشه.

**  کره و ادویه ها مخصوصا پاپریکا وقتی داخل فر قرار بگیره ، مرغ سرخ و خوشرنگ میشه.

** می تونید ذغال اخته رو داخل فریزر به مدت طولانی و برای شب های زمستون نگه دارید.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 14 سپتامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 1,258
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.