طرز تهیه مرغ با سس خامه با دستور پخت بسیار ساده و راحت

طرز تهیه مرغ با سس خامه یک خوراک عالی مناسب برای وعده ناهار و شام و حتی به عنوان پیش غذا در مهمانی ها میشه آمادش کرد. و البته بگم که این غذا در زمان کم اماده میشه و آماده سازی اون بسیار راحت است.

من خیلی موقع ها که مهمون سرزده دارم و وقت زیادی برای پخت غذاهای مجلسی ندارم این غذا رو آماده می کنم هم خوشمزه و ملطبق سلیقه اکثر افراد است و هم در زمان کم هترین غذا رو پختید.

مواد لازم برای پخت مرغ با سس  قارچ و خامه چیست ؟

سینه ی مرغ ۳ عدد

قارچ ۲۰۰ گرم

خامه ۲۰۰ گرم

آب مرغ ۱.۵ لیوان

گوجه ی خشک شده ۵۰ گرم

کره ۵۰ گرم

پنیر پارمزان ۵۰ گرم

سیر دو حبه

آویشن یک ق چ

پاپریکا یک ق چ

پودر پیاز یک ق چ

آبلیمو یک ق غ

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه مرغ با سس خامه

مراحل و طرز تهیه مرغ با سس خامه :

در ابتدا سینه های مرغ را از طول به دو قسمت تقسیم کرده تا ضخامت آن کمتر شود و در مراحل پخت راحت تر بپزد.

سپس آن را در ترکیب کره و روغن خوب تفت دهید تا سطح آن طلایی شود. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و سیر های رنده شده و یا ریز خرد شده را به روغن اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید.

آویشن ، پودر پیاز ، پاپریکا ، نمک و فلفل و گوجه ی خشک ( یا پودر گوجه خشک ) را اضافه کنید و با حرارت بسیار کم به مدت یک دقیقه تفت دهید. سپس خامه ی رقیق شده با آب مرغ و پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید سپس مرغ ها و آبلیمو را اضافه کرده و در تابه را ببندید تا کمی سس خوراک غلیظ تر شود و مرغ ها نیز کامل بپزد .

نتکته :  در صورتی که گوجه ی خشک در دسترستون نبود می تونید از نصف قاشق چایخوری رب استفاده کنید.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 10 فوریه 2021 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 550
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.