طرز تهیه کوکو مرغ و پنیر آموزش انواع کوکو و کتلت های مخصوص
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرز تهیه کوکو مرغ و پنیر متفاوت خوشمزه و بسیار لذیذ
طرز تهیه کوکو مرغ و پنیر از کوکو های خوشمزه و محبوب به ویژه برای وعده شام که حتی برای دور همی ها و مهمانی های هم تهیه می کنند در این بخش از آشپزی آموزش انواع کوکو و کتلت های مخصوص رو داریم که کوکو مرغ و پنیر از جمله آن ها است .
مواد لازم کوکو مرغ و پنیر :
500 گرم سینه مرغ
2 تخم مرغ متوسط
1استکان آرد سفید
1استکان پنیر پیتزا
2 قاشق غذا خوری پیازچه خرد شده
2 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
1/2 قاشق چای خوری پودر سیر نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و زردچوبه
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون یا مایع
روش تهیه و آماده سازی کوکو مرغ و پنیر :
ابتدا سینه مرغ چرخ کرده یا (می تونید روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید ، سپس در کاسه ای مرغ چرخ کرده، آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود.
حالا مقداری روغن را در یک ماهی تابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید. سپس دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آن را به ماهی تابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی وسرخ شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند.
نوش جان
نکته قابل توجه :
حتما کوکو ها را در دمای متوسط رو به کم سرخ کنید تا مغز پخت بشوند.
سینه مرغ رو آب پز نکنید و به صورت خام چرخ کنید.
پیشنهاد سردبیر
- آموزش تیتاپ خونگی بدون فر یاد آور طعم دوران بچگی
- طرز تهیه کیک مرطوب آجیلی با دستور مرحله ای
- طرز تهیه باقلاقاتق غذای ساده ,خوشمزه و پرطرفدار گیلانی
- آموزش تهیه مرغ بریان ترفندهای پخت مرغ بریون خوشمزه و خوشرنگ
- نکاتی برای باقلاپلو ی خوشمزه ترفندهای آشپزی حرفه ای
- طرز تهیه شارلوت انار کیک مخصوص و عالی ایده شب یلدا