طرز تهیه فرنی خرما مقوی و مفید با شیرین کننده طبیعی
طرز تهیه فرنی خرما در واقع فرنی ترکیب آرد برنج، شیر یا آب و شکر هست حالا برای شیرین کردن فرنی من از خرما و شیره ی خرما استفاده کردم.
این فرنی بسیار مقوی است و طعم دهنده کاملا طبیعی داره که برای ماه رمضان و حتی روزهای عادی بسیار توصیه میشه و به ویژه برای کودکان در حال زشد بسیار مفید است.
می تونید فقط از خرما یا فقط از شیره ی خرما استفاده کنید یا حتی از شیره انگور هم می تونید استفاده کنید, مقدارش هم به ذائقهی خودتون بستگی داره که دوست دارید چقدر شیرین باشه.
من از خرما و شیره ی خرما استفاده استفاده کردم.
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای تهیه فرنی خرما چیست ؟
خرما ۱۰ عدد
شیره ی خرما ۱/۴ لیوان
آرد برنج ۲ ق غ
شیر ۲ لیوان
دارچین یا هل نصف ق چ
گلاب ۱ یا ۲ ق غ
کره ۲۰ گرم یا ۱ ق غ
مراحل و طرز تهیه فرنی خرما :
ابتدا پوست و هسته خرما رو جدا کنید. یک مقدار شیر بهش اضافه کتید و داخل مخلوط کن بریزید یا با گوشکوب برقی پوره ش کنید, یا حتی میتونید با پشت چنگال له کنید.
سپس شیر سرد رو داخل قابلمه بریزید و آرد برنج رو بهش اضافه کنید، هم بزنید تا آرد تو شیر کاملا حل بشه, خرما پوره شده و شیره ی خرما رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید .
حواستون باشه در این مرحله مدام هم بزنید تا ته نگیره و آرد برنج پخته بشه , وقتی تقریباً غلیظ شد گلاب، دارچین و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
۱۰ تا ۱۵ دقیقه فرنی رو بدون اینکه هم بزنید با شعله خیلی کم به حال خودش بزارید تا جا بیفته. فرتی خوشمزه مون آماده ست
حرارت رو خاموش کنید و بلافاصله فرنی رو به ظرف سرو منتقل کنید
وقتی کمی از حرارت افتاد و رویه بست به دلخواه تزئین کنید این دسر خوشمزه رو می تونید گرم یا سرد میل کنید.
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه اشترودل خونگی به روش کاملا ساده وآسون
- طرز تهیه کیک هویج و گردو * یک کیک متفاوت و فوق العاده خوشمزه
- طرز تهیه پاکوره یا پکاره این دستور بسیار ترد وخوشمزس
- طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجون غذای سنتی و محلی گرمساری
- دستور پخت آش جو غذایی که روش پخت های متفاوتی داره
- طرز تهیه شربت چای ترش بررسی خواص چای ترش و اثرات جانبی آن